Je to dobry chladic?
Diki
LC/DC
Printable View
Je to dobry chladic?
Diki
LC/DC
Chlape ale jaký???Citace:
Původně odeslal lcdc
Thermaltake Extreme Volcano 12 /A1745/ presne :-) ( http://www.chladice.sk/article.php?sid=449 )
Tak tenhle zrovna neznám..Každopádně abys efektivně chladil tu měd tak k tomu potřebuješ vyžší otáčky.Víc otáček>>větší hluk!Já u svýho 7+ jedu jen na low což je něco kolem 2000ot/m...Při mým procíku to zatím stačí...Hlavně mně neukamenujte jestli jsem něco napsal špatně :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal lcdc
Doporucuji pouzit funkci search: http://www.overclocking.cz/4um/search.php
zadej slova thermaltake volcano, vyber ze chces hledat v sekci chladice a budes se divit kolik dostanes odkazu. tenhle thrad je uplne zbytecny!
ses si jistej ze LOW otacky jsou 2000??Ja to mam na 5 V a mam 2700!!!Citace:
Původně odeslal Bukyn
Jinak to V12 nevim ale moc se mi nelibi videl jsem nejaky testy a pri zatezi bylo lepsi o 3 F(netusim kolik to je) nez SPIRE Falcon Rock II
takze to zadnej zazrak nebude!!!Proste neni nad V7+ ;D
Mno podle sandry momentálně 3516rpm :oops: :roll:Citace:
Původně odeslal Fleak
...mal som ho chvilu doma - na najnizsie otacky tocil cca 2200rpm ale ten trojlopatkovy ventilator ma strasne vrcave lozisko, uz pri tych 2200rpm bolo pocut to vrcanie viac ako aerodynamicky zvuk ktory vytvaral :roll: :? asi by som radsej isiel do Silent Boostera :wink:
jj, aktiv je hlucnej, ale jak ty prasata (a za tim si stojim!) privarili ty zebra tak to uz na me bylo moc!!! navic fungoval stejne jako muj v7+ tak sem ho poslal do sveta :idea:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Takze ho uz mam a mozem ho len doporucit. Idem na 2200 otackach a pri 1.9V vcore mam pri prime95 len 47 stupnov. Ked dam naplno(5500 otacok-ale to je uz vysavac), tak mam 39 stupnov pri prime95. Pri tych 2200 otackach ho nie je pocut(ak, tak len trosku).
S pozdravom
LC/DC
that's right :lol:
...no ked myslis ze je na 2200rpm pocut len trosku :roll: ja som nazoru ze je pocut na najnizsich tockach dost :!: ale kazdy mame ine naroky na hlucnost PC :wink:Citace:
Původně odeslal lcdc
Inak dost neskora odpoved k tejto sekcii, ale tvoja doska zrejme meria celkom nieco ine nez real teplotu priamo z jadra procesoru, dost zavisi odkial sa teplota meria :wink:Citace:
Původně odeslal lcdc
heh fakt huci ako prasa a ja ho musim dokonca pouzivat na 3500-3800rpm :oops: :roll: takze asi budem musiet nieco poriesitCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
48 dBA at 5500 RPM :-o
Zaujimava vec sa mi stala na 1,725 voltazi Xpcko 13x166 2700+, Prime stable, a teplota bola 51,5stupna az 52 pri full load systemu, po dani dole mriezky z Volcana 11 teplota klesla na 49, a teraz ked som skrinu povytiahol trosicku spod stola pod ktorym je inak dost velikansky priestor pre prudenie vzduchu a tak , mi celkovo klesla teplota na 46,5stupna. Dost dobry rozdiel nie???
A to clevek trepne ze mne chladi tolkoto mne chladi tolkoto, ked ten case nieje otvoreny a vetrany tak je to nanic. Inac Volcano 11 mam pustene na 2400 otaciek, hluk je slaby ;D