mam barton 3000+ a chladic arctic cooler. pri praci vo wine, mi teplota stupne aj na 65 stupnov. niekde som cital, ze ked udrzim prst na chladici, tak mi nemal mat viac ako 55. prst tam v pohode prilozim...
Printable View
mam barton 3000+ a chladic arctic cooler. pri praci vo wine, mi teplota stupne aj na 65 stupnov. niekde som cital, ze ked udrzim prst na chladici, tak mi nemal mat viac ako 55. prst tam v pohode prilozim...
mno mozna mas chladic spatne nasazeny. mas tam pastu nebo zvejkacku?
mam taku taku shitnu TITAN pastu.
Zalezi na tom jak ti to deska presne zmeri!! Nektere desky ukazuji vic,nektere min!Citace:
Původně odeslal AkaKarma
Ale taky zalezi na jakem miste si tu ruku drzel...pokud ji budes mit na zebrach tak tam moc vysoka teplota není :!: Zkus dat ruku co nejniz k procesoru az na tu podstavu tam to hreje jak prase :!:
Taky jsem kdysi sahl na D1400 který mel mit 55C a ty zebra byli fakt chladny ale ta podstava fakt pekla a ruku jsem tam tak tak udrzel!
Precetl sis nejcasteji kladene dotazy? Udelal jsi, to co je tam napsano? :|
marty: faq som si cital. moja doska podporuje procak, bios je najnovsi. odkial snima teplotu ale neviem. pastu som tam dal. sice je to shit (TITAN), ale malo by to stacit.