Omlouvám se ale tohohle výrobce grafik moc neznám dá se to porovnat třeba s MSI nebo je to něco jako třeba MANLI??Doporučujete od nich koupit nákýho geforce Díky moc za radu
Printable View
Omlouvám se ale tohohle výrobce grafik moc neznám dá se to porovnat třeba s MSI nebo je to něco jako třeba MANLI??Doporučujete od nich koupit nákýho geforce Díky moc za radu
znam znacku ale kartu od nich sem nikdy na vlastni oci nevidel, jinak by to mely byt vcelku pohodovy karty zadny problemy, solidni provedeni, slusny vykon, srovnavani bych se nebal, cca jak pises MSI, MANLI ;DCitace:
Původně odeslal JOHN
No jo ja bych bral kvalitu jako MSI ale ne jako MANLI. Bojim se aby ta grafika nebyla nejak osizena
Ja som s mojou FX5800 od Sparkle spokojny a kvalita je 100%
tak toho bych se nebal tet sem koukal takovy prislusenstvi se nedostane mnohdy ani u MSI, a Sparkle bejva dost casto v testech Computeru a vysledky nejsou spatny ;D slusnej vykon sem myslel neco jako MSI ;DCitace:
Původně odeslal JOHN
Oka uz mam objednane toto SPARKLE FX5900XT 256BIT 128MB 390/680. Takt pameti je sice kapicku mensi ale snad to bude oka. Hlavne cena mirne pres 7K i s DPH
no kdyz sou prachy - moje hotovost je 50KC :cry: , jinak takt pameti pude srovnat ;D FX5900 je matros ;D co bys to byl za overclockera :-)Citace:
Původně odeslal JOHN
Ja mel od Sparklu G3Ti200 a taky zadnej problem, pamatuju se ze sla i solidne tocit, takze toho bych se nebal, di to toho :wink:
Tak uz ji mam. Naprosta pohodicka. Dostalo me hlavne kvalitni provedeni karty. Masivni chladic i na pameti a hlinikova lista na horni hrane karty (po cele delce) asi pro zpevneni. V realu ta karta vypada jeste lip nez na foto. Jo a chladic ma pomerne tichej. Rozhodne tissi nez R9500.
http://www.elap.cz/katalog/?what=k_p...01&from=search
No abych ji jen nechvalil. Na moji sestave viz podpis.
R9500@R9700(Default) 3DM2001 14300b
FX5900XT (Default orig ovladače sosám nový) 3DM2001 12900b
R9500@R9700 (Default) 3DM03 4480b
FX5900XT (Default) 3DM03 4830b
Jak vidno v 3DM01 kapku pokulhava v 03 naopak 9700 kapku predci. Jsem zvedavej na novy ovladace a hlavne nejaky to OC.
Tak pak dej vedet na kolik sla :wink: ...
Ups mala chybka. Rivatuner mi pise ze gpu z rodiny karet FX nemuze pretaktovat z duvodu naky kompatibility s driverama. Powerstrip se sice tvari ze taktuje ale netaktuje. Pls cim taktovat FX5900???
co znam jejich vyrobky, tak jsou spis horsi nez lepsi... ale to je my Inno taky takze co :)
To ho tet urcite potesi :roll:Citace:
Původně odeslal ICE
No vcera jsem pozde vecer rozjel to OC. Kdyz jsem v driverech pustil autodetekci OCdojelo to na 450 a 780. Nemel jsem zatim odvahu to tak trapit. Zatim jsem zkousel 415/710.
3DM01 13300b
3DM03 5290b
Jak vidno v 01 je karta spis prumerna v 03 vykon naopak roste s OC velice rychle. Jadro uz jsem zkusil na 430 a pameti 730 jelo to bez chyb ale nemel jsem cas dojet 3DMark. Hral jsem KOTOR a proti 9700 se to s FSAA 4x a Anisem 8x hejbe výrazně líp. LOCK ON beha podobne jako s 9700 ale to jsem sni moc nehral tak to nedokazu objektivne posoudit Dnes snad budu mit neco vic.
Docela me zmatlo ze karta jede v 2D jen 300/680
Měl bych jenom jednu otázku: dá se nainstalovat 3DMark2001 přes DX9.0? Kdysi jsem četl, že jsou na to potřeba 8.1, tak abych těch 40MB nestahoval zbytečně...
Urcite,kdyz mas Dx 9 naistalovane,3D Mark ti pojedeCitace:
Původně odeslal Newman81
Nainstalovat pude, jen potom musis stahnout patch.Citace:
Původně odeslal Newman81
OK, stahuju dál :-)
Taktovat v Riva tuneru jde ale musíš mít poslední verzi 2.0 14,3 new yer edition, nebo si stáhni českej soft nv hard page a v něm jsou utilitky, který se jmenujou cool bits a ty umožňujou taktovat přímo v ovladačích. Pravděpodobně ti pújde nataktit jádro o mnoho víc než paměti.