ake casovanie a na aku frekvenciu sa dostanete s tymito cipmi, samozrejme pre tych kto vlastnia tieto pamate/cipy
Printable View
ake casovanie a na aku frekvenciu sa dostanete s tymito cipmi, samozrejme pre tych kto vlastnia tieto pamate/cipy
myslim maximalne stabilne
no neviem ci je to maximum pamati, asi skor nie ale ja som mal stabilne to co mam v podpise napr:
7-2-2-2, fsb 225, synchro, dual - pri biose co bol na doske 16
po tom ako som flashol prvy bios tak sa mi to uplne pokazilo a teraz mam horsie vysledky
stabilne mi islo neskor 4-2-2-2, fsb 192, synchro, dual
teraz bezim 11-2-2-2, fsb 192, synchro, dual ale este nemam potestovane ci je to lepsie
kedze chcem bezat dual a synchro tak mam trochu obmedzene moznosti alebo menej stastia na kus? (cpu, mem, mb)
dvihanie cpu vcore, voltage pre pamate, chipset mi nepomohlo (kupodivu)
vseobecne by mali byt tieto cipy velmi dobre
jedneho casu som male nejake problemy so stabilitou a abit aj twinmos mi odporucili dvihnut napatie pre pamat z povodnych 2.7 na 2.8-2.9 V aj ked nepretaktovavam
ja teraz idem s nimi tak ako mam v popise ale robilo mi to problemy potom som prehodil zo banku 1 do banku 3 a ide všetko v pohode. takže skus to aj ty a napätie samozrejme 2,9
no ja mam tie dva moduly v slotoch 2,3
ale ty by si mohol skusit zmenit casovanie na 11-2-2-2 alebo podla moznosti na 11-x-x-x
na tomto fore aj inde boli seriozne testy co ukazali mierny narast vykonnosti (vasinou zanedbatelny) ale niektore stranky pisali o vyssich moznostiach pretaktovania a lepsej stabilite - co by ta mohlo zaujimat