AthlonXP 2500+ nebo AthlonXP 2600+?? Je mezi nimi velky rozdil?Stojí těch 500,- vůbec za to? Podotýkám, že NETAKTUJU. Předem díky za odpověď.
Printable View
AthlonXP 2500+ nebo AthlonXP 2600+?? Je mezi nimi velky rozdil?Stojí těch 500,- vůbec za to? Podotýkám, že NETAKTUJU. Předem díky za odpověď.
nestoji ...
MadCap
Ten rozdíl fakt nepoznáš........
Již dávno jsou prič doby kdy celer 300 byl oproti 400 plečka....
Ber 2500+
Většina lidí říká " 2500+" ale jaký je důvod, když 2600 má vyšší frekvenci? :?:Citace:
Původně odeslal Exter
Asi prave ten rozdil v cene :wink: ;DCitace:
Původně odeslal garrison
Asi prave ten rozdil v cene :wink: ;D[/quote]
No tech 500 podle mne neni tolik, i kdyz za to muzu koupit vetrak. Anebo je lepsi BOX?
No tech 500 podle mne neni tolik, i kdyz za to muzu koupit vetrak. Anebo je lepsi BOX?[/quote]Citace:
Původně odeslal garrison
Jestli nebudes pretaktovávat tak by ti BOX měl stačit... De o to jak moc ti záleží na cene :-) Ale myslim že těch 500,- se dá investovat líp.
to je dobrej napad - za usetrenych 500 kup AC Copper Silent rev.2 :wink:Citace:
Původně odeslal garrison
A je opravdu tak tichy jak pisou?Citace:
Původně odeslal Beleg
:D a nejses ty uz tak nahodou rozhodnutej?Citace:
Původně odeslal garrison
Ten rozdíl ve výkonu fakt nepoznáš!
A ty chladiče od AC jsou fakt super tichý,mám AC Slim Silent Pro TC a jsem moc spokojenej
Ne nejsem rozhodnuty, ale radsi se nekoho 10x zeptam nez abych byl na sebe potom nastvany.Citace:
Původně odeslal Felipe
ber 2500+ a za usetreny penizky kup nejakej tichej chladic!!! A až si to s tim taktovanim v budoucnu rozmyslis bude se ti ta 2500 hodit :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal garrison
A co tady teda delas kdyz netaktujes? Vis jak se jmenuje tenhle server? OVERCLOCKING! A vis co to znamena?Citace:
Původně odeslal garrison
Mimochodem, mame nakupni poradny a podobne.
proc by tu nebyl?tohle 4um prece neni pouze o taktovani,ale o hw obecne,coz je podle me jenom dobre....btw nakupni poradna je snad jenom v sekci nVidia a VIA cipove sady,ne?Citace:
Původně odeslal Marty
Pokud vim, tak tady neni zakazany vstup tem co netaktujou!!! Nebo jo?Citace:
Původně odeslal Marty
Spise se mi zda, ze mas nejakej jinej problem, vid? :evil: DEKUJI BELEG :idea: !!! Mimochodem uz jsem si koupil 2500+. Dekuji za rady panove.
Marty nema zadny problem, "problem" je ze se uzivatele rozhodli z 4a udelat vseobecnou HW poradnu....
Od toho je zde PCT forum, nevidim duvod proc se s temito dotazi nerealitovat tam....
Timto nedelam zadnou selekci dotazu ani nikoho nevyhanim, jenom se divim ze uzivatele velmi casto zapominaji na jakem foru se nachazeji... A to je skoda.
je to zial tak, toto by malo byt forum o tuningu vsetkeho, cize o vytlaceni maxima z hw a dosiahnutia fyzickeho maxima .. ako ja dneska ;) som utrhol pin z procaku aby som dal voltaz na 1.75 a aj tak mi to howno pomohlo ;D akurat 3 stupne na teplote :lol: no a co z toho vypliva? ze nabuduce pridam viacej :lol:, tym nechcem tvrdit ze kazdy tu musi overclockovat, ale pitat sa tu take s prepacenim kraviny mi tiez pride trosku OT :!:
MadCap
hmmm to sa lubi to si napisal velmi presne a vystizne !!!!! :-)Citace:
Původně odeslal Marty