Nainstaloval som si TrueType fonty od MS (aby som mohol normalne browsovat) a prestalo fungovat podciarknutie fontu (underline) - takze linky (napriklad na Google) nie su podciarknute, rovnako ako tento text. Da sa to nejako rozchodit?
Printable View
Nainstaloval som si TrueType fonty od MS (aby som mohol normalne browsovat) a prestalo fungovat podciarknutie fontu (underline) - takze linky (napriklad na Google) nie su podciarknute, rovnako ako tento text. Da sa to nejako rozchodit?
No ja mam v Opere Verdana od MS a vse OK. Co pouzivas za browser?
Nejde to nikde - Galeon, Mozilla 1.4, Netscape 7.1, Mozilla Firebird 0.7 (tie prve tri som uz dal prec a nechal som len Firebird).
Hmm tak me to jede i v Galeonu, takze ti moc neporadim
ja to mam podobne, vsiml jsem si toho dneska u toho dredu jak jsem psal o tech tvrdych 5V, tam jsem to podtrhl a nic.. Dela mi to Firebird 0.7. V opere je to ok (ale ta ty fonty rozesira takovym zpusobem, ze darmo mluvit..) galeon a samotna mozilla je taky ok.
Uz jsem tu psal, ze jsem vypnul podporu AA fontu, i jsem tu hazel screenshoty v threadu o browserech, a Opera ted zobrazuje 90% stranek OK, predtim to bylo 30-40.Citace:
Původně odeslal KtK
WTF ??? To neni mozny, ja jsem se z zadnyma problemama s renderovanim fontu (at uz AA nebo non-AA) nesetkal. Jedina vec, nektere verze Mozilly a soucasna verze Firebirdu 0.7 dela takovou vec, ze kdyz roluju tak vzdycky po nejakem intervalu vynecha jeden radek - to ale staci pak nechat prekreslit obsah okna (napriklad zmeny workspace a hned zase zpatky).
Nevim, doporucil bych si znovu nechat vygenerovat fontconfig cache (fc-cache -fv), znovu vygenerovat Pango IM modules, prip. upgradnout freetype a fontconfig.