-
install z *.iso jak ?
Install z *.iso jak se da nainstalovat linux z iso souboru ? Zkousel jsem v dosu udelat pomoci rawrite nakej zapis na disketu ale nic pri bootu to hodilo ze z diskety nelze bootovat. zkousel jsem to asi u tri ruznejch linuxu a nic.
Druhej zpusob jsem zkousel taky z dosu pustil jsem heco jako autoboot.exe a nabeh instalator a mel jsem tam na vyber odkud se ma cist *.iso bylo tam Lokalni CDROM,Pevny disk,FTP,HTTP vybral jsem pevnz disk ale nevedel jsem cestu co tam mam napsat ??? navzber tam bzlo Hdd1,hdd2,hdd5 hdd1 mam windoze hdd2 mandrake a hdd5 je swapak. A i ty iso mam ulozeny primo na C:\ *.iso . Co tam teda mam zadat aby se nacetly primo z c: ??? zkousel jsem cestu zadaat ale pokazdy mi to hodilo ze neni platna a ze neobsahuje obrazy.Nevite nekdo co zadat ???
[/quote]
-
No z ISO ti to primo asi instalovat nepude pokud to ten instalator primo nenabizi (jakoze asi ne - podle tveho vyctu). Resenim je to vypalit nebo rozbalit na nejakou partition.
BTW: Tohle uz se tady nekde resilo, takze staci hledat.
-
A namountovat to nemozes? Slackware 9.1 som instaloval tak, ze 1. CD som mal bootovatelne a druhe len ako ISO na FAT32. Ked instalator odo mna chcel druhe CD, tak som sa prepol na druhu konzolu, tam som niekam namountoval FAT32 a z nej som namountoval to ISO (-o loop)tam, kde si instalator mountuje CD-ROMku a fungovalo to.