Zacal mi piskat vetracek na moji GF, zkousel jsem na neho klepat ale odmital poslusnost tak jsem se nasral a proste ho vytahnul z napajeni...
A jede to v klidu. Pri zatezi sice 67´C ale nepada to :-)
Myslite ze je to v klidu? nebo mne neco hrozi?
Printable View
Zacal mi piskat vetracek na moji GF, zkousel jsem na neho klepat ale odmital poslusnost tak jsem se nasral a proste ho vytahnul z napajeni...
A jede to v klidu. Pri zatezi sice 67´C ale nepada to :-)
Myslite ze je to v klidu? nebo mne neco hrozi?
je to imho dost riziko ... Ticky starsne moc pecu a takto jej rozhodne nepomahas ku stastiu :?
MadCap
Suhlasim s Madcapom...TI strasne pecu..s povodnym vetrakom to bolo hrozne. S terajsim modom je to perfekt... :wink:
Tak ja ten vetracek teda zase zapojim. :?
jako ja vim ze je to dost.. ale kdyz si vezmete nektere neodverane cases tak tam urcite dosahuji grafiky podobnych teplot a lidi na tom jedou treba i nekolik let...
A co tak skusit tuto metodu ticheho chladenia aj na cpu? ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Deacon
P.S Zvladla by to aj moja R 9700? :lol:
No nevim. Když se mi vypl větrák u moji Ti4200 a já o tom nevěděl. Tak se mi ve Vietcongu zužil obraz, pak se to vyplo. Tak sem vypl komp a bylo to moc hodně horký. Teď tam mam 92*92 mm :-)
Tak jsem ten vetracek zase zapnul, ale k memu udivu je teplota porad stejna...??? (asi jsem poradne strcil to cidlo tam kde melo byt) jako to cidlo mam z vrchni strany (je tam jen pasiv) primo nad jadrem. Ale teplota ve winech porad 61C ..tak nevim... vicemene stejne jak kdyz jsem mel ten vetracek vypojeny a bylo krasne ticho... :-(
Jezis na to pust vetrak na 7V,kerej stejne neuslysis a ty karte FAKT ulehcis...mozna to tu uz nekdo psal
blbej dotaz: jak pustím vetrák na 7V?
tak to je fakt debilna otazka > sekcia casemodding :evil: :roll:
MadCap
a vy mate jako jake teploty z druhe strany karty PRIMO na pcb z druhe strany jadra????? SPYKLERE..hm?