Co říkáte na vypalovačku Teac 548E (48x16x48)? :-o
Printable View
Co říkáte na vypalovačku Teac 548E (48x16x48)? :-o
no lepší je Liteon :-)
Ze by sis mel projit ostatni thready, nez sem neco postnes. O tyhle picce se tu dost mluvi (v dobrem).Citace:
Původně odeslal muti2
A Marek keca ;) ;D
Nekecám :)
spis tam melo bejt: LiteOn je levnejsi vo 500 (a lepsi) ;D
V cem?Citace:
Původně odeslal Braindead
Harry : přeskakuje rychleji weak sectory u chráněných her.
Od nacteni jsou CD-ROM a DVD-ROMky, ne?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
mám na mysli,když pálíš ty chráněné cd,né když je čteš.
aha takze je rychlejsi pri paleni weak sektoru..
stejne bych sel do Teaca :wink:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...asc&highlight=
btw. proc ten LiteOn tedy nemas v signature a jak jsi spokojenej s Toshibou? ;)
Harry : protože mám Pioneera,který sice neumí chráněné,ale tak jsem to obešel tím že dělám image clonecd a prostě je kopnu na dvd-r a spouštím je přes virtual cd clone drive. Toshiba je v poho,akorát by mohla být tišší.
Jo, to jsem slysel. Takze mas asi tu starsi; 1712 je pry o neco tissi (s tou keseni me nas*, jinak bych nevahal).Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
lite-on? lite-on? ze je lepsi, tak to asi vznikla nova firma o ktere nevim. Vite palicka by mela taky chvilku vydrzet i palit a po nekolika dnech provozu nezjistite. Ach jo, a nerikejte ze lite-on musi byt oka kdyz vyrabi pro sony.
stealth : myslím že 300-400 cd vypálených za 4 měsíce přes liteon je dostatečný důkaz,tady se prostě někdo s tím nesmíří že liteon může a je lepší než Teac,ve všem,jak cenou,tak rychlostí,tak tím že vypálí všechno,né jako Teac.Co se týče liteon cd-rom mechaniky tak to je šit ! ale ne cdrw pálička !
nez jsem mel teaca 548E tak jsem mel samsunga 24x10x48. Tenkrat jsem ho koupil protoze byl cenovy zlaty stred, stal nejakych 3800kc. Palil perfektne. Tedka ten teac podle testu pali stejne kvalitne ale 48x, navic uplne nadnerne grabuje audio cd, konecne jsem si grabnul poskrabaneho outcasta. Jinak par pocitacu jsem uz postavil s necem 40x, lite-on 40x,48x a ani jeden nebyl schopny to rozume grabnout. Tedka budete rikat ze rw je o paleni,ale za predpokladu ze vsecko pali relativne stejne kvalitne (tomu neverim) tak je tu rozdil alespon s tim grabovanim audio cd. Jestli ma nekdo nejake namitky tak mu pujcim cd at hograbne, schvalne jak na tom bude kvalitne. btw teacovi to trvalo celkem asi 12 hodin a konkurence mela stejne podminky az na to ze to tenkrat jelo na nizzsi verzi eac.
ps:tedka si nevzpomenu jestli ti starsi necove a lioni byli 40 nebo 32, uz fakt nevim.
tak grabování audio cd,to jsem nikdy nezkoušel :) nebyl důvod,to je fajn že aspoň v něčem je Teac dobrý ;D
audio grabuju vcelku casto. Se samsungem jsem mel rekord 20 audio cd/noc. A to grabuju v eac i s testem takze 2x.