tento chladic ma regulator ktorym sa daju regulovat otacky(1900:3500)
sa pytam ci by sa dalo maximum otacok este zvysit na napriklad 4000
BTW mate s nim dake skusenosti
Printable View
tento chladic ma regulator ktorym sa daju regulovat otacky(1900:3500)
sa pytam ci by sa dalo maximum otacok este zvysit na napriklad 4000
BTW mate s nim dake skusenosti
mno je to takova podivnost ... uz jen papirove je to dost hlucny a moc to nefouka ...
jo ma mensi prutok vzduchu,ale o dost vetsi tlak... navic fouka i primo na stred pasivu,kde je takovej mrtvej bod normalniho vetrone....
Ten randal je ale priserny :oops:
a jaky je to na nejaky nizsi otacky ? tak pod 1000 ? co zvuk a co vykon (ted myslim jenom vetrone,jak chladi celej pasiv me az tak nezajima)?Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
na nejmensi otacky je velmi tichy, od 2700 dost hlucny, ale ucinny (ostatne jako vsechny blower fany) diky tlaku. zitra muzu postnout teploty na 1700+ @ 1,8ghz
porovnej to pls s nejakou 80mm fanou... velmi tichy nejni zadna mira :) jak sou slyset loziska ? a jak je slyset proudeni vzduchu na tech 1900ot ? (asi to bude chtit zkusit samotnej fan-aby nedelal vzduch bordel o pasiv)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
no ono se to spatne srovnava s klasickym fanem, protoze je to blower! na nejmensich otackach to vubec neni slyset, necvakaj loziska a ma to tlak narozdil od klasiky. nad 2500 rpm to ma podobnej zvuk jako roztocena 52x mechanika :eek: a na max. ti to udela i pruvan v kejsu ;DCitace:
Původně odeslal Chihuri
Mel jsem ho tyden v case. Nezkousel jsem nizsi otacky, nez dovoloval potenciometr. Na nejnizsich "oficialnich" otackach (on ten chladici vykon nebyl nijak extra, takze ubirat vice otacek uz nebylo ani mozne) bzucel a ramusil jiste vice nez Spire FalconRock2. Po zvyseni se to uz nedalo poslouchat. Takze kdyz ctu, co napsal kolega Richmond, asi jsem mel nejaky uplne jiny chladic ;D a nebo by si mel vycistit usi ;D (nic ve zlem)
ma domnenka se potvrdila...Citace:
No, vypada ale pekne :lol:
no ja sem zase nevidel falcon rock :? ... mimochodem mluvime tu o aero7 - celomedeny? nejak se mi nezda ze by chladil spatne. btw prave jsem vylez z koupelny, vycistil usi a jdu si ho jeste jednou poslechnout ;DCitace:
Z me strany je rec o verzi "light" za cca 600 - 650 Kc.
Neviete, kde by sa dali tieto chladice zohnat na Slovensku?
nj, ale ja mluvim o "ostrejsi" verzi (link), light me nezajima - to je jako hrat demo a plnou hru ;DCitace:
Tusim, ze ostra verze stoji 2x vice a randal dela stejny ;D
nj, ale chladi uplne jinak :arrow: a to ti dojde hned od pohledu. cca 35 st. pri max. zatizeni na xp1700@2100 na ty nejvyssi otacky (sice hukot, ale oproti volcanu je vykonnejsi diky tomu bloweru). je to stable i pri nejmensich otackach (tusim kolem 60st). ten lite asi bude nic moc (prece jenom je ten blower delanej na vykon a ne ticho) protoze je hlinikovej, ale ostra verze je fakt ostra. btw Diky Fabso ;DCitace:
...máte někdo možnost srovnání s dalšími chladiči, co 'ste už zkoušeli? Thx. Třebas Arcticy, nebo ty Spiry
Mám/měl jsem Aero 7 Lite. Thorton 10,5x200. Při nejnižších otáčkách, což je 1700 (i když na netu píšou 1900) měl 57 stupňů při PRIME
S AC Cooper Silent 2 rev2-ne TC, to šlo o cca 3-4 stupně níž.
Smysl má ten větrák(Aero) provozovat pouze do 2000, pak dělá fakt bordel. Vypadá ale skvěle - do casu se sklem nádhera!
Hluk toho AC na 2300 ot/min je stejný jako hluk toho Aera při těch 1700-2000. Oba ticho.
Jinak jak známo, to aero je lepší ve verzi lite(měď. jádro) než celoměď.
Mohu potvrdit otáčky 1700-2000 no noise, jinak ten spodek je dost odbytý, o víkendu lapuji. :wink:Citace:
Původně odeslal Jochynator
No, to bych nerek...da se to snest, ale ACCS2TC ve sve cenove kategorii jasne vede.Citace:
1700-2000 no noise
Takže AC chladí líp' jak Aero7? Zajímavý, pak bych šel do Arctica...do teď jsem si myslel, že Arcticy jsou jenom tichý, nic víc. Díkec.Citace:
Původně odeslal Jochynator
Mam trochu jiny nazor cenove kategorii 500,- ( mozna az do 1000,- ) vede NEXUS AXP-3200 ...... 19dB Rullez a mam vyzkouseny ze je o 2 stupne lepsi nez ten ACCitace: