Kupil som si dosku Abit NF7-S a ten Sound Storm zvuk na nej je dost dobry ale rozmyslam ci este kupit Hercules Fortissimo III ?? Bude lepsi ako Ta Storm na doske ???? :?:
Printable View
Kupil som si dosku Abit NF7-S a ten Sound Storm zvuk na nej je dost dobry ale rozmyslam ci este kupit Hercules Fortissimo III ?? Bude lepsi ako Ta Storm na doske ???? :?:
No rekl bych ze zadna integrovana zvukovka se nemuze rovnat nake poradne, jestli budes mit naky 5.1 repro tak di do toho Fortissima, ale jestli budes mit jen ty co mas v podpisu (2.1) tak ti bude stacit v pohode ta integrovana. 8-)Citace:
Původně odeslal hyde
ja mam Sound storm a neviem si ju vynachvalit
SoundStorm se stará pouze o digitální výstup. Pro analogové připojení na deskách s nforce se nejčastěji používá kodek ALC-650 AC´97, patří k těm lepším, ale Fortissimo III hraje lépe.
Já jsem slyšel oboje a řekl bych, že ten Soundstorm hraje líp.
SoundStorm nehraje, hraje konkretni implementace AC97 kodeku na desce, ktery je napojeny na DSP SoundStorm a slouzi mu jako D/A prevodnik..
a silne pochybuju ze onboard codec ma na Fortissimo :arrow:
Dokud neuslysis tak nikdy nevis. Popravde receno SS sem slysel, bohuzel pro zmenu ne Fortisimo ale ve srovnani s Audigy 1 vychazel Soundstorm podstatne lip.Citace:
Původně odeslal Glassman
ale slysel.. s ALC650 na 8RDA a na Fortissimo to samozrejme nemelo.. ze to bylo lepsi jak Audigy, tomu bych se zas tak nedivil..
Já tu to Fortissimo měl a za 2 dny to šlo zpátky do CC, páč nevím proč bych měl dávat 1400,- za něco, co hraje stejně jako muj 4 roky starej live a navíc to ve hrách žere ještě víc výkonu. Ale to je jen muj subjektivní názor - každej at si koupí co chce :-) Prostě když jsem slyšel SoundStorm tak jsem oproti svý live poznal rozdíl hned, ale u Fortissima nic.