Vite jak se prodavaj cerny,disketovky, dvdcka nebo palirny, nevite jestli se neco takovyhle prodava v hlinikovy barve? Proca ma od shuttlu 3.5" a dvd ale me by se hodila i palirna nejlepe pak kombo... Jovan
Printable View
Vite jak se prodavaj cerny,disketovky, dvdcka nebo palirny, nevite jestli se neco takovyhle prodava v hlinikovy barve? Proca ma od shuttlu 3.5" a dvd ale me by se hodila i palirna nejlepe pak kombo... Jovan
Asi nikde - chcelo by to prestriekat.
...da se to koupit v nemecku, vyrabi to coolermaster, lianli atd... v cr si neskrtnes... hold budes muset koupit plnic a sprej a nastrikat to...Citace:
Původně odeslal Jouffan
Takove ty nacvakavaci hlinkova celicka se daji koupit i u nas (treba TNTrade), jen to chce vybrat mechaniku na kterou to bude pasovat (coz by nemusel byt zas az takovy problem).
Nebo si koupit takovou stribrnou tenouckou samolepici folii a nalepit to na cela mechanik. Kdyz to udelas peclive, vypada to mnohe lepe, nez sprej nebo hlinikove celo koupene v TNTrade.
jj, nebo tak... da se koupit i trosku silnejsi - 1mm a ta vypada jako hlinik i s tim peknym povrchem. je nalepena napr. na modecomech (winner)...Citace:
Původně odeslal Erbriac
K DVD Toshiba lze dokoupit CERNE cilko www.czechcomputer.cz
Aj Teac predáva k svojim mechanikám iba čelíčko... To zoberieš a nastriekaš... Keď to nebude OK, tak skúsiš niečo iné...
vetsina jich de fpohode rozmontit(pkud nejsiLAMA)a nacakat na predem pozadovanou barvu...
Ja to nechci pro sebe ale pro jednoho lamu kerymu je fuk kolik to stoji ma v kanclu koupenej CHAYNG-FUN eCUBE a strasimu tam setiva mechanika na to abych se mu stim takhle sral, na to kaslu...:( Pro sebe bych lakoval jako mourovatej:)