cus
u HW monitor od soltek mi ukazuje ABS II urcitou teplotu...wim ze je to anti burn shield ale nejak mi neni jasny o co jde:-)))...jestli je to ochrana proti prehrani tak proc mi to ukazuje nejakou teplotu napr 51 a cpu ma teplotu 44....
dix:-)
Printable View
cus
u HW monitor od soltek mi ukazuje ABS II urcitou teplotu...wim ze je to anti burn shield ale nejak mi neni jasny o co jde:-)))...jestli je to ochrana proti prehrani tak proc mi to ukazuje nejakou teplotu napr 51 a cpu ma teplotu 44....
dix:-)
No najpravdepodobnejsie to berie teplotu priamo z jadra a ta druha co sa ti ukazuje ako teplota CPUcka tak ta je zo soketu a to by aj mohlo tak byt vzhladom na rozdiel tych teplot.
uplne presne :!: zrovna sem to chtel napsat ;DCitace:
Původně odeslal NOD
a hrozne ta teplota kolisa...51 za chwilku 56 a skace to hrozne rychle treba behem 2 sekund......
jinak dik za vyswetleni:-)
mne obdobne meri cidlo na desce ale skace jen +-2stupneCitace:
Původně odeslal Michal
:-))) me asi taky 1-2C sem to prehnal:-))))...dal sem priklad..chtel sem rict ze se to meni hrozne rychle:-)))))))Citace:
Původně odeslal vogo
Ale to je ok .Ved priamo v jadre sa to meni ovela ruchlejsie ako na sokete ked to ide este aj cez vzduch a kym sa to dostane k cidlu tak to chvilku trva. :wink:
:-) to je fakt...dik:-)Citace:
Původně odeslal NOD