-
Hry a kolečko na myši
Zdravím, v některých hrách mi vůbec nefunguje kolečko (Hidden&Dangerous 2, Unreal Tournament 2003 - přitom na starším Unrealu kolečko jede v pohodě) a v některých hrách, jako Vietcong, mi kolečko nějak blbne. Když s ním potočím, tak jakoby se to nějak zacyklilo či co... fuckt nevím. OS je Windows XP SP1, myš Genius Netscroll Optical. Čím to je? Může na to mít vliv třeba ten program od Geniusu, co se stará o funkční tlačítka na myši a tak?
-
ty jejich ovladace vetsinou delaji divy...
ja pouzivam mys bez nejakyho specialniho softu a je to lepsi nez s nim :)
-
tu tvou mys mam na starem kompu a drivery od geniuse se pod XP chovaji divne, tak tam zadne nemam a pouzivam standartni od XPcek.
-
Kdyby jenom pod XP, když sem měl ME a chtěl používat NetScroll+ (s tim "fake" kolečkem, resp. dvě tlačítkama), tak sem musel ovladače nejdřív nainstalovat, pak odinstalovat a pak to konečně fungovalo :-)
Jinak teď mam taky tuhle myš...ale nevim, jestli sem tam ovladače dával, ty XP mi už držej rok a půl ;o)))))
Ale v seznamu instalovanejch věcí se hlásej, tak asi jo :)
a funguje to dobře, bez problémů
-
napriklad taky intellipoint k ms mousam nerobi vobec ziadne problemy ;) doporucujem aj na ine mysky ako MS (funguje)
MadCap
-
Pomohlo to, odinstaloval jsem ten soft Geniusu (takže i drivery) a mám to jako normální PS/2 myš a ve všech hrách to normálně jede. Jen by mě ještě zajímalo, jestli existuje nějaký soft, který by mi zprovoznil ty dvě boční tlačítka, které jsou teď vlastně nevyužité...
-
na tych genius shitoch myslim ze nejdu bez driverov .. smolka ;)
MadCap
-
ty bocni tlacitka mi taky akorat pekne svitili ;D ;D ;D