Docela by mě zajímalo jaké redukce a tv kabely se dodávají s touto kartou ?
Printable View
Docela by mě zajímalo jaké redukce a tv kabely se dodávají s touto kartou ?
Takže jako příslušenství se dodává:
1x redukce DVI/VGA (potřebuješ jí pokud chceš TvOut)
1xredukce Svideo/cinch
1xkabel Svideo
1xkabel cinch
1xhra GunMetal
1xhra BigMuthaTruckers
1xWinFast CD-ovladače,utility,DVD
presne tag :arrow:
Proč potřebuješ redukci DVI/VGA pokud chceš provozovat TV out? Docela mě to zajímá, protože mám teď nově GF4Ti 4200 TV out a nějak ho memůžu rozhýbat. Před GF4 jsem měl GF4MX440 a GF3Ti 200 a tam to chodilo OK. Je ale fakt, že ta GF3 a GF4MX neměly DVI. Porďte jak na to. Dík.Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Neviem či je to ešte stále tak, ale ak je na karte DVI, VGA a TV-OUT vystup, tak Tv-out a klasik VGA port sú ako jeden monitor a DVI je ako druhy.
Znamena to, že ak chceš mať VGA monitor a telku zaroveň a mať to ako 2 monitory naraz, aby si mal rozširenu pracovnu plochu (je to pohodlnejšie), tak musiš klasicky monitor zapojiť cet redukciu do DVI - bude to ako monitor 1, a telku daš do Tvoutu - to bude monitor 2.
Pokiaľ zapojiš monitor do VGAčka a aj Tv-out, nejako by sa ti to bilo.
Nevim jestli ti to pomůže na Ti....
Ale potřebuješ tu redukci,neboť ten DVI výstup je jako hlavní (č1).Pokud necháš monitor ve VGA výstupu,tak ti nepude nastavit Klonování v nView.Jenom to pustíš jako jeden displej.....
A pokud to hodíš na DVI,tak jde nastavit vše.....
Fakt to takhle funguje? Kámoš má téměř stejnou sestavu - vga má Inno 3D a tam to jede OK, když je moňák v klasicným D-SUB a TV out v "TV outu". Pokud dám moňák (AOC 7GLR) do DVI přes redukci, půjdou mi nastavit rozlišení 1280@960 a 1600@1200? Docela nerad bych zůstal na 1280@1024 (podporované rozlišení na DVI) kvůli digiťáku (fotím 1280@960 nebo 1600@1200). Dík za odpověď.
Na monitoru si můžeš nastavit rozlišení jaký chceš....DVI není omezený,to omezení si hlídá samotnej LCD...
Prostě to bude jako klasickej VGA.....
Tak to je fajn. Vyzkouším to a uvidí se, doufám, že to pomůže. Docela nerad bych jí reklamoval - bylo by to už potřetí (poprvé, když mi přišla nová, tak běžela v kompu cca 10min a pak chcípla, pak přišla z reklamace a nešla vůbec, respektive rozpadlý obraz už v BIOSu, no a teď potřetí už jede, ale zase nějak nemůžu rozběhnot ten TV out...). Zkrátka jsem měl štěstí. Před tím jsem měl Inno3D GF3 Ti200 a tam šlo vše naprosto OK - docela si drbu hlavu, že jsem se hnal do té GF4 Ti4200...
musis mit jen hroznou smulu, protoze karty leadtek jsou pomerne kvalitni.Citace:
Původně odeslal testus
Tak jsem poslal milého Winfasta na reklamaci potřetí, protože nefungoval TV out. Včera jsme s kámošem dali do mojeho PC jeho Inno3D GF4 Ti4200 a TV out fungoval hned při startu PC a bez jakýchkoliv dryjí s redukcí DVI to VGA. Zkrátka už nikdy Leadtek. Pokorně se vrátím od značkových karet k lepšímu lowendu Inno3D, od kterého mi vždy graf. karty fungovaly OK. Doufám, že to vyřídím dobropisem a půjdu do FX 5700 samozřejmě od Inno3D...
Citace:
Původně odeslal testus
Leadteka mam a vsechno je v pohode....
asi si mel smulu a zrovna spatnej kus
Smůla??? Třikrát po sobě??? Divné...