Mam tu "desku" viz podpis a pri full loadu dava jen 1.41 V :evil: V BIOSu se nic nastavit neda, jumperama akorat napeti na pametech. Jde nejak jinak zvednout napeti ??
Printable View
Mam tu "desku" viz podpis a pri full loadu dava jen 1.41 V :evil: V BIOSu se nic nastavit neda, jumperama akorat napeti na pametech. Jde nejak jinak zvednout napeti ??
myslim ze by to slo zadratovat, ale na pIVe to je dost tazke > male piny a tak ;)
MadCap
A nejakym SW ?
tak to tazko, nepoznam intel dosku co by to vedela ...
MadCap
neni 1.41 na PIVo nejak malo ? Vzdyt moje PIVo C si ma default 1.525 ...
jeho ma 1.5 ale nedava mu to zdroj/doska
MadCap
BTW.: On ma dosku Biostar, nie Intel... Ale to na veci nic nemeni. Ked sa to neda nastavovat v BIOSe, tak to urcite ziadnym SW nepojde.
BTW.2: Skratit podpis, ma to byt max. 5 riadkov (pri 1024x768) malym pismom.
no ja som to myslel ako ze dosky pre intel nie od intelu ;) zla formulacia, ale to nic nemeni na veci ze to vazne nejde .. fsb v pohode ale toto nie
MadCap
zkus to dratovani, neni to tak tezky jak to vypada, gdyz misto spojovani pinu na procaku (coz tezky je :-)), "nahaziz" dratek/dratky primo do direk v socketu. ale to neni zadna novinka...
A neco kam bych ty dratky mel hazet ? A kdyz tak poradte nejakou cenove rozumnou desku, neco tak do 3000. Diky
Tak jsem dratkama nastavil 1.7 a mam load1.6 idle 1.65.
1.4 1.6, 1.65V
2.6 2.8GHz
55 65°C
Neni to trochu moc? Co SNDS ? Jde vyreklamovat cpu s snds? Pozna se to?
Tak co?
heh ja supujem to toho Acka co mam 1,7 v biose ;) zatial sa ma dobre ;) ale teploty mam nizsie (36-9 idle, 50-53 load)... co to mate za xladice vsetci, mne to chladi box (asi tym hlukom) ... ala TC tak to mas viacmenej v poho ... TCcka to neuchladia tolko pri vacsich vCore ;)
bylo to pri 2000rpm
1.6V i 1.65V je jeste v pohode :)Citace:
Původně odeslal monsoon