Klavesnicou sa pokazila doska..
V robote mam pc, pred 3 dnami som drvil hru a znicoho nic mi vypadla klavesnica a mys, som to resetol a bolo to ok, lenze po troch dnoch to urobilo to iste a uz mi nenabhla myska ani klavesnica, skusal som aj druhu mys a klavesnicu, lenze nic, takze doniesol som svoju dosku a zapojil som vsetko, poslednu zapajam klavesnicu a nechcela mi ist dnu, tak som pozrel na konektor klavesnice a dva kolicky boli spojene :-( niekto to tam narval do starej dosky na silu :-( odpalilo mi to aj opticku mysku. Skusal som aj usb mys a nebralo ju. Da sa este opravit nejako ta doska? ??? Vobec neraguje na ziadnu klavesnicu a mys..
Re: Klavesnicou sa pokazila doska..
Cau, bracha odkouril M848ALU tim, ze spatne pripojoval klavesnici. Deska jede, ale nefunguje klavesnice, mys, USB (takze 5V?). Zdroj je ok, zkouseno na jinym PC. Na boardu neni videt zadna spalenina, ale pry se z toho zakourilo. Kde hledat pojistku nebo neco co shorelo?
Re: Klavesnicou sa pokazila doska..
Niekde pri tych PS/2 portoch, oznacena napr. F1 alebo FS1. Ale je mozne, ze tam ziadna poistka nie je (ako napr. na M811) a prehorel spoj. Poistku vymenit, prepaleny spoj opravit/nahradit drotom.