-
PII 400MHz 512k BOX a OC
....jede max na 412, coz je prakticky nic:-/ Deska je QDI briliance s BX, FSB v biosu jde menit jen 103,112 . Na tech 112 (448) se to po chvili ve Winech kousne, napeti v biosu ani nastvit nejde. Vyvstava otazka: Na kolik je mozny ho dostat ze pouziti vzduchovyho chlazeni a kolik se do nej da max pustit Voltu?(standard je 2,1V ??? ) Dik za radu.
-
PII400 bezne behala pres 500MHz ... def. voltaz je 2.0V ... vzduchem uchladitelne jsou jeste 2.3V ... vic uz moc ne
porovnej si vyrobni serii a datum vydani s databazi: http://www.cpudatabase.com/CPUdb/
lecos muze napovedet ...
-
Na 500 by to mohlo jit, ale pokud nemuzes zvedat napeti, chce to hodne chladit. Mam podobnej problem na celeru s tou voltazi, ale ja mam mensi cache, takze to min pece.
-
prave se me nezda, ze to nejak extra pece... v klidu ma cca. 32st. a LOAD cca. 38st. pameti jsou 133mhz. a pri 114fsb se prece pci/agp freq. moc nezmeni.... asi tam vrazim stary mendocino 333@5*83....
-
Zkus nastavit jinou frekvenci. Pokud ti to nejde, zkus program SoftFSB. Zmenis frekvenci primo ve Winech, ale je lepsi v nem nastavit, at nastavi frekvenci automaticky po spusteni. V XPkach mi to rucnim nastavenim padalo. Taky nekdy dela problem pak nastavit puvodni hodnotu, muze taky trhnout.
Abych se ale dostal k tomu hlavnimu. Me totiz dela problem frekvence 75MHz, ale 83 je v poho, takze to chce vyzkouset.