nejde mi o to jak moc bude slyset, za to vyzaduji maximalni vykon mam bartona na 214*10, vcore 1.65 chci viiic ale jakmile zvednu voltaz muj artic 2 to nezvlada!!!
Printable View
nejde mi o to jak moc bude slyset, za to vyzaduji maximalni vykon mam bartona na 214*10, vcore 1.65 chci viiic ale jakmile zvednu voltaz muj artic 2 to nezvlada!!!
...pokial ti nejde o hluk mozes vyskusat Thermaltake Extreme Volcano 12 :wink: pri maximalnych otackach ma okolo 5500rpm, 73 CFM a hlucnost 48 dBA
koľko stojí ? Neviem ako vy, ale ja mám Speeze OWL STREAM. Je tichý a chladí môj 2400+ @ 2800+ def volt na 51stup full load 10hod GAMING, encoding, kamarátov 2200+ @ 2600+ max. 47stup fullload 10hod. hrania
tichučký, asi len 20db.
ale keď som si dal 1,85V core už mi len idle bolo 54stup, takže neviem...
no pravdepodobne z tech u nas snadno dostupnych Zalman 7000ALCU, tichy a vykonny, ja bych spise bral neco od Thermalrightu - SLK 700 800 900 a nato 80-92fan silent... jinak samo voda zhe 8-)
Kto je ta "teta" na tej fotke :-) http://www.sweb.cz/case.chieftec/blooody.JPGCitace:
Původně odeslal Prokop
jak uz bylo receno - Zalman 7000AlCu/Cu...jinak moje vzduchovy kombo SK7 + Papst 4412FGL je brutalne ucinny a temer neslysitelny 8-)
EDIT:2kju: :mweheh:
Mam volcana 11 a som max. spokojný... Chcel by som skúsiť tú 12....Vyzerá zaujímavo....
ne ze by takovejhlech temat tady bylo malo ALE
Volcano 7+ rulezzz
je to uz deda ale myslim si ze i pres malej FAN je furt dokonalej!!!!Teda kdyz nepocitam 7000AlCu/Cu kterej ale stoji velky prachy
Dobra teta :wink: kde bydli?Citace:
Původně odeslal kju
no ja mam na volcanu smartfan II ( 80mm ) a to je jeste lepsi
PS: teta je fakt dobra ...... ( skoda ze takou nemam.)