U Epoxu jsem byl zvyklej ze si proste hodim pameti jako 100% FSB... Tady sou nejaky proserny delice, nechapu to :) jakej je rozdil mezi 3/3, 4/4 ,5/5, 6/6 ???
Printable View
U Epoxu jsem byl zvyklej ze si proste hodim pameti jako 100% FSB... Tady sou nejaky proserny delice, nechapu to :) jakej je rozdil mezi 3/3, 4/4 ,5/5, 6/6 ???
podla mna ziadny, vsetko je to na nastavenie synchro rezimu 1:1 s FSB
prave ze jo nekde v zahranici testovali ze 1:1 a 5:5 jsou horsi nez 3:3 ted presen nevim co bylo nejlepsi ale as to 3:3
je to divne ale ten chlapik to tam mel i stestama tak mu verim
Ja som cital, ze je tam rozdiel, ale ze je to individualne, takze ako to funguje si musis zistit sam.
1/1 tam imho neni.. jen 3/3 - 6/6. No patlat se v tom kvuli 10 bodum v nejakym Marku nebudu :) Jen me to zajimalo.
Jo a btw - je lepsi nahodit vyssi FSB a mit pameti asynchro nebo zustat na 200 a synch? Vyssi mam na mysli treba 220 (coz pameti nabeton nezvladnou).
lepsi je synchroCitace:
Původně odeslal Octopuss
To je jasné, že synchro je naj, ale medzi 3/3 a 6/6 nie je, ani nemá byť prečo výkonový rozdiel...A načo používať nezmyselné deličky....ale to už je druhá otázka....
treba proto, ze pokud jsem nahodil bios ver 22 na svou NF7S ver. 1.2, tak pokud jsem dal pameti na 3/3 tak sla deska po restartu do kytek, musel jsem resetovat CMos, vytahnout karty, ATX atd...Citace:
Původně odeslal mortician
Pri optional nebo 4/4 (jedu 10 - 11.5 x 200) to najelo, nicmene stejne jsem radsi vratil bios ver 20, kde mi vse behalo ke spokojenosti me... ;D ;D
neujelo ti to trochu..??Citace:
Původně odeslal Octopuss
tohle patri do sekce pameti..!!! :idea:
Ne nepatri. Bavim se o nastaveni biosu u desky Abit NF7-S, jestli sis nevsimnul.
No jestli se bavis o nastaveni BIOSU tak to patri do BIOS sekce. ;D
MOVE
To je dost diskutabilni. Bavim se o desce...
Je mezi nimi trochu rozdil...ve stabilite pri vysokych FSB, ale je to hodne individualni. Mne se osvedcila 6/6...jinak vliv na vykon samozrejme zadnej :wink:Citace:
No jo, jako obvykle kazdej rika neco jinyho :D
hmm ja pouzivam 3:3 aj pri FSB=225MHz
Mám taky tuto desku (NF7-S rev.2) a když něco v biosu přeženu, začne pípat a hrabat na Flopy A:. Klasický vypnutí vypínačem na kejsu nepomáhalo a resetovat Bios někde na desce v PC se mi nechtělo ale zjistil jsem, že stačí vypnout přívod proudu do kejsu (mám na zdroji vypínač) tak na 30 vteřin a potom se v pohodě zase dostanu do Biosu.
A preto mám rád abita....
Citace:
kde si zohnal bios 2.2? :?: :?: Hoď link.
Tak napr. tu:
http://fae.abit.com.tw/eng/download/...2.0/nf7d22.exe