Zdar,
při přihlašování kliknu na můj profil a musím čekat asi 5 minut, než mi naběhne plocha. Když to xci urychlit, tak dám do mechanik CD a přihlásí mě to okamžitě ???
Nevíte, v čem je zakopanej pes?
Printable View
Zdar,
při přihlašování kliknu na můj profil a musím čekat asi 5 minut, než mi naběhne plocha. Když to xci urychlit, tak dám do mechanik CD a přihlásí mě to okamžitě ???
Nevíte, v čem je zakopanej pes?
Patrně se něco snaží číst z cesty, která není funkční. Vyzobej nepotřebné věci po spuštění.
A hlavne si vymaz posledni otevrene soubory ze Start - Dokumenty.
a jestli to chces opravdu urychlit, stahni si utilitku BootVis od Microsoftu, trochu si vyhraj a uvidis tu rychlost bootovani, ja jsem se dostal na 16.34sec (oficialne zmereno, da se to tam trasovat) na me celkem uz slabsi sestave
heh...tu utilitku zkusím taky, zatím to mám na 1 minutu...ale není to nejdůležitější - tím je stabilita...
Mirek: nepowažowal bych twou sestawu slabší...
2 Mirek: mě nejde o rychlost náběhu systému, ale o rychlost přihlášení
Airwolf: Na stabilitu ten BootVis zadny vliv nema, jen si proste nektery kroky ulozi na disk a pak treba preskakuje zbytecny peripetie s driverama, z te utilitky je krasne videt co se kdy pri bootu deje.
Dolby_cz: Ja jsem to pochopil, ale kdyz uz cekas 5 minut, tak jsem ti chtel nejaky ty sekundy usetrit aspon pri bootu ;)
Pokud se do počítače přihlašuješ jen Ty a nikdo jiný, tak si zařiď, ať heslo dávat nemusíš.
Najeď si v REGEDITu do:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\Winlogon
A tam vlož
AutoAdminLogon - parametr 1
DefaultUserName - Tvé jméno
DefaultPassword - stejně tak
nebo si stahni TweakXP a tom to jen zatrhni 8)
je v nem vubec dost zajimavejch nastaveni i co se vykonu tyce
Každý další prográmek ve woknech je na nic
2 Rado: přihlašuje se celá naše rodina. a dělá to i po přeinstalování woken. je možný, že to je něco z windows update