Potřeboval bych sehnat nějakej program na sledování dat, který jsem stáhnul z netu. Nevíte, kde se dá nějakej takovej (zadarmo) stáhnout? Stačí mi úplně jednoduchej, jen aby to dělil na Up a download (a třeby i podle dní).
Printable View
Potřeboval bych sehnat nějakej program na sledování dat, který jsem stáhnul z netu. Nevíte, kde se dá nějakej takovej (zadarmo) stáhnout? Stačí mi úplně jednoduchej, jen aby to dělil na Up a download (a třeby i podle dní).
pod windows by mohl stacit traffic meter
http://www.tramet.cz/
A umí měřit data zvlášť pro každého uživatele Win XP?Citace:
Původně odeslal -=Majkl=-
Jo, jde to, už to vidím, teď jsem instaloval. :oops:Citace:
Původně odeslal Kema
No ale není to free program, jsou nějaká omezení pro neregistrované uživatele? (nejspiš ano, takže rovnou jaká ??? )
No, mě tenhle program ustavičně nefunguje...vždycky ho musim přeinstalovat.... a když funguje, tak neukládá data o trafficu, takže to je jenom efektivní měřák :wink:
Tak jsem si tady na tohle měření pořídil DU meter. Je uplně suprovej - umí snad všechno. Stačí si ho stáhnout na www.dumeter.com a následně zaregistrovat.
Tím se dostávám k tomu, že mám náhodou dvě licence - mailem sem od nich dostal (asi omylem) dva licenční klíče. Tak kdo by chtěl ať mi napíše, já mu ten registrační mail zadarmo přepošlu. No, i v US dělaj soudruzi chyby :-)
freeware - DU Meter, BMEXtreme
bannerware - Connection Meter, Tramet...
pouzivam BME a CM, ale BME v zakladnej verzii toho moc nevie, CM vie aj viac uzivatelov myslim...