Windows 98/ME driver v4.13.01.9072
Windows 2000/XP driver v6.13.10.6218
ATi Control Panel v6.14.10.4000
http://www.aotj56.dsl.pipex.com/7.80...06759C-ATi.zip
Printable View
Windows 98/ME driver v4.13.01.9072
Windows 2000/XP driver v6.13.10.6218
ATi Control Panel v6.14.10.4000
http://www.aotj56.dsl.pipex.com/7.80...06759C-ATi.zip
33MB modemisti budou zajiste nadseni...
To teda jo, ale muzou zkusit www.3dchipset.com - tam to maj rozdeleny na 9x/Me, 2K/XP, CP - bohuzel primy linky nefungujou. :(Citace:
Původně odeslal DeeKay
jasne.. no ja si stahnu tohle a uvidim. Rozhodne dik za link
.... no pegasoft uvadi ze 7.80.6759 by mely bejt dokonce WHQL .. muhehe, tak sem na to zvedaf ;D .. a du tahnout tech 30 mega po modemu ;D
Mam dotaz,co je to ten WDM v ovladacich 7.80?Vubec nemam ani tucha.
Uz ste je nekdo testovali, jak sou na tom vykonostne???
Výkonstně nevim, ale v ovladačích máte více možností jak nastavit VSync a jasou tam i další novinky.
podle popisu jsou to catalyst 2.4 stále,ale v 3D Mark 2001SE mám o 500 bodů výše.Více snad později...
Jestli se nemylim, tak jsou to tzv. Windows Multimedia Drivers - pokud si chces nainstalovat napr. Ati Multimedia Center nebo Ati DVD Player, musis predtim nainstalovat WDM.Citace:
Původně odeslal H2SO4
Citace:
Původně odeslal Mymak
.... jj asi tak nak ;D .. nedavno sem je z pedele nainstaloval a nak mi to prapodivne rozhazelo vostatni kodeky, takze muj voblibenej MV2Player jaksi nechtel fachat ;D
Tak sem nahodil tyhle drivery, vykon sel o neco malo nahoru, ted mi to hodilo 6310 bodu v 3DMarku na XP1700+, 512MB SDRAM, R9000 vsechno na defaultu
Tak Vsync On přes direct 3D v UT2003,no je to krása :) všechno pěkně smooth,no bohužel chyba v Morrowind,co se týče inventory paper doll bugu je tam pořád.
.... no co se tyce nastavovacich ficurinek, tak tam neni snad nic co by nemel uz predtim jeden z poslednich omegacu (for w98se) .. ale jinak nebehaj spatne ;D
No vypadaj velice dobře, je to v češtině?
jo,je to v češtině.
SUPER ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Pokud mas cz wokna, a nebo aspon cz prostredi ve woknech, tak samozrejme.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Btw ja sam jsem ty drivery jeste nemel odvahu nainstalovat - v zive pameti mam nedavne problemy s nefunkcnosti AGP a HW akcelerace po instalaci driveru (tusim ze 7.78), vyresene az reinstalaci woken. Asi jsem neco udelal blbe, ale nevim co. Muze mi nekdo poskytnout navod, jak ve Windows XP + SP1 korektne odinstalovat stare drivery a nainstalovat nove tak, aby to fungovalo?
Stáhnu, otestuju.
WDM = Windows model driver (tuším)