Chcel by som sa spytat, ci mi budu stacit na tieto pamate hlinikove chladice o velkosti 1.5cmX3cmX0.6cm(rebrove). hrubka steny je : spodna 2mm a rebra 1mm.
Fakt DIKI
s pozdravom
LC/DC
Printable View
Chcel by som sa spytat, ci mi budu stacit na tieto pamate hlinikove chladice o velkosti 1.5cmX3cmX0.6cm(rebrove). hrubka steny je : spodna 2mm a rebra 1mm.
Fakt DIKI
s pozdravom
LC/DC
No naco jestli budou stacit.Nejak to nedava smysl...
Zatial mam pamate na 340, chcel by som ist este vyzsie...
Tak to proste zkus, nekdy pasivy udelaji hodne, ale jindy ti vubec nepomuzou, proste zalezi individualne na karte (tedy hlavne na pametich), nalep, nataktuj, uvidis...
Tak som ich tam dal, pamate idu v pohode na 360(3dmark03: 3820) ale jadro neviem dostat nad 460 za nic. Ako nahle dam 465, uz sa mi objavuje zrnenie. Je zrnenie priznakom prehrievajuceho sa jadra?
Diki
LC/DC
Obecne jakakoliv zmena v obraze (polygony, blikani a asi i to "zrneni") je projev prilis nataktovane karty (at uz jadro ci pameti). Takze odpoved na tvoji otazku bude ano.
Tak to neni pokud nataktujes jadro a objeci se artefakty tak je to jeho nedostatecnym napajenim vic to bez vmodu nepujde, kdyby se prehrivalo tak by se kouslao.Citace:
Původně odeslal Mirtex
Takze mam pridat volty na AGP?