rozhoduji se mezi temito 2 deskami, precet sem skoro vsechno co se tady o nich na foru pise a uz sem z toho trosku mimo
ktera z techto desek je asi lepsi podle meritka?
1.spolehlivost, kvalita
2.taktovani
Printable View
rozhoduji se mezi temito 2 deskami, precet sem skoro vsechno co se tady o nich na foru pise a uz sem z toho trosku mimo
ktera z techto desek je asi lepsi podle meritka?
1.spolehlivost, kvalita
2.taktovani
presne tohle sem resill tak pred tydnem....nakonec sem zvolil soltek SL-KT600-RL....jak mi bylo receno tak pokud nejdes po necem konkretnim tak Epox,SOltek a neudelas chybu....mam soltek objednanou tak jeste newim jaka bude:-),ale werim w nejlepsi:-)
Solteka jsem bohužel ještě nedostal do ruk, 3x jsem ho chtěl kupovat, 2x vyhrál Gigabyte 7VT600 (nebylo na taktování) a jednou KRAI - je to pro mě jistota, už jsem jich dělal 12 a to nedělám ve firmě, spolehlivý kousek a taktování také OK (ne hardcore - to nedělám...). Ale ze zajímavosti bych solteka moc rád zkusil, nebo aspoň viděl, zatím jsem ale neexprerimentoval a držím se EPOX/Gigabyte...
Asi to moc nepomohlo, co ???
ale jo :-)
vejde se mi na toho epoxe pasiv 70x70 (volcano 7+)?
zdalo se mi to podle obr. tesny
Titan D5TB se tam vejde v klidu,Box chladic taky,pokud si pamatuju,mista neni malo.
Já tam mám AC CS2 TC Rev.2 (viz podpis) a vleze se, je to pravda těsně, ale vleze...Citace:
Původně odeslal Nicx
Vulcano 7+ se vejde na vsechny EPOXy .... :-)))))
Mám soltek a jsem s ní spokojenej, určitě dobrá volba za slušnou cenu. :-)
Pokud chces vyborne moznosti na overclocking za slusnou cenu, muzu doporucit taky abit kv7, za 2800 je to opravdu dobra koupe, jedinou jeho nevyhodou je slabsi vybava, ale pokud nepotrebujes fireware a gigabit lan tak je skvela.
No, tak pri vyberu z techto dvou bych nevahal: EPoX :!: (obe jsem poznal)
no vzal sem toho solteka a vadi me na nem par veci
napajeci konektory umisteni, ale to sem vedel predem
jak meri teploty furt to skace od 20 do 60 stupnu
8500 od herkula vadi pri instalaci pameti
s tema nalepkama na desce to trosku prehanej
co se tyce taktovani tak i pri 200 mhz pres jumpery sandra pise delicka 1/5 pci 40
sandra pozna len kt400vku a preto si mysli ze pci je na 40mhz, kasli na sandru, to robi na vsetkych kt600 ;D
resil jsem stejny problem pred tydnem - nakonec jsem zvoli EPoX 8KRAI a po pocatecni "nevyladenosti" jsem spokojen - moznosti nastaveni BIOSu jsou obrovske (mozna az moc...:-))
na Titana zapomen - mel jsem ho a byly s nim docela problemy... koupil jsem si Arctic Cooper a vse jede jako po masle...
No, hoši, když už tu někdo psal o těch chladičích, nemohli byste někdo pls zjistit, třeba z vlastní zkušenosti, jestli se tam narve Coolermaster HAC-V81, on je pěkná mrcha, možná trochu kratší než arctic, ale stejně tlustej.
Pasiv má 80*69, ale těch 69 možná ani ne, to je měřený nejspíš nahoře, ale těch 80 platí. Pls vejde? Rád bych měl lepší desku.
A čo tal skusiť celomedený SPEEZE . Používam ich a sú úplne zrovnatelné s výkonom Thermaltake silent booster . Je tichý (2700rpm) a za cenu 600 Sk -čo si viac priať ? Pasiv na KRAI vlezie s rezervou.
http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=136
No neviem...ale hlavně se mi jedná o to, že momentálně ještě nemůžu kupovat chladič, když tak za chvíli. Takže je pro mě aktuální jestli se tam vejde, či ne.
No, tak 'sem teda nakonec skončil u Abita ;) Těch pár stovek navíc za něj nelituju. A kolem socketa taky akorát ;)
Na Epox nemozem povedat nic.....to iste mozem povedat aj o ABIT KV7 8-) 8-) :wink: :wink: