Mate je nekdo? Ktery je nejlepsi? Porad sem se jeste nerozhodl ktery mam koupit.
Printable View
Mate je nekdo? Ktery je nejlepsi? Porad sem se jeste nerozhodl ktery mam koupit.
Existuje v Brne nebo nekde pobliz obchod v kterým by me monitor predvedly?
AOC z toho zoznamu vynechaj ;)
Já uvažuju o té Iiyamě, ale to aoc 9A+ je dobré, jen má ty dva proužky přes obraz
Jak můžeš srovnávat AOC s IIYAMOU ???
To sem ještě fakt neviděl a pak tu napíše že 9A+ je dobrý :lol:
Až ti z toho po 3 letech začnou odpadávat součástky tak si to povíme :roll:
Jasný výherce je IIYAMA!!!
Taky bych koupil,ale nejsou LOWE a ten vývoj jde tak rychle :oops: :roll: :?
mam toho Samsunga uz pres roka a porad jede skvele. Obraz se netrepa, moire zadne a frekvence taky vpohode.
Jen pri nizsich rozliseni a velke prevaze bile barvy na monitoru obcas piska :?
Byt na tvym miste vzal bych IIYAMU
no ja sice nemam 957p ale mam 957 MB Samsunga. Ale mam tam mensi problem se zuzenim obrazu na levem kraji. Kdyz tak se podivej do diskuse o monitorech. Nadpis je zúžení textu na krajich obrazu.
Tak sem se na to mrknula a opravdu :eek:Citace:
Původně odeslal Zodiak
Vpravo na obrazovce je zuzene pasmo !!!
No nevim ale az doted mi to vubec nevadilo
Vim ze je to stary threada asi to bude dost OT, ale presto to napisu...Citace:
Původně odeslal globalkiller
...Proc pochybujes o tech ostatnich monitorech a u te II jsi si tak jisty ? Osobne bych bral treba to AOC, pac je (byl) nejvyssi typ rady a naopak II jej ma jako prvni a nejlevnejsi model (a jak znamo, nekde se setrit muselo). II ma dobre 19", ale jejich cena zacina krapet jinde, nez na 6k.
neda se to opravit nastavenim linearity? ja ho mam na ADIne v servisnim menu ...Citace:
Původně odeslal Fraj#r
ne nejde to...jde to tam ale jenom v horizontalnim nastaveniCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Přeně tak, ta iiyama je vlastně AOC 9glr v obalu od iiyamy. Mám ji doma :evil:Citace:
Původně odeslal Petrt
Akorat to AOC 9Glr je levnejsi nez ta iiyama 1451,jinak je to to sami. Zalezi na co to chces,pred casem se resily prednosti typu obrazovek a podle toho bych vybiral-AOC 9a+ je daimontron,ostatni jsou FST a maj horsi parametry,s tou kvalitou si nemuzes bejt 100% jistej u zadnyho z tedle modelu.Pak uz jen zalezi na dostupnosti a cene.