Mam radeon 8500le a muzu koupit za 3900 ti4800SE s video-in.
Mam do toho jit?
Printable View
Mam radeon 8500le a muzu koupit za 3900 ti4800SE s video-in.
Mam do toho jit?
Podle me se ti to moc nevyplatiCitace:
Původně odeslal Krimi 2000
To prave ted resim, narust vykonu bude, ale zase ne nejakej vostrej. Ale je to pekna karta a pameti jdou na 720.
No ten vykonovej narust bude tak 20-30%,toho Radka prodas pocitej +- 2k a ted jetsli mas dost penez,ta +-tretina navrch za 2000kč:),co budes muset doplatit za tu Geforce:)Citace:
asi uvidim za kolik pujde ten radeon. Ty radis nechat to bejt?Citace:
Původně odeslal SPYKER
No hele,kdyz se an tu GF vyprdnes a toho radka prodas +- za 2k,tak mas v ruce +- 4k,tak malinko pridej a mas R9600Pro,treba starsi za 4500:) Ted to tady nekdo v bazaci prodava:)Citace:
Diky Spykere, mas pravdu, necham to bejt.
Ja newim,raci jeste pockej co rekne nekdo jinej ;D :wink:Citace:
Za těch 3900,- se to asi fakt moc nevyplatí :? ,sice tam je velký výkonostní skok,ale "jen" DX 8.1 :? tu propast moc nevyrovná.
Osobně bych koupil už něco s podporou DX 9,protože dát 3900,- nebo 4500,- to už zase není tak strašné a podpora do budoucna bude asi lepší :-)
Souhlas.Výkon by ti šel sice nahoru, ale ty DX9 do budoucna budou podle mě taky potřeba.Já jsem měl možnost tuhle kartu koupit, ale rači jsem vydržel na své staré GF440MX a před nedávnem jsem si koupil FX5800.Sice za 7k, ale ten výkon ... ;D ;D ;D
ja si myslim ze ani 9600 ti teda do budoucna stacit nebude! a byl by to jen zbytecny mezistupen a vyhozene prachy. bud kup hiend za slusnou cenu (5900SP) nebo se na to vykasli
Jo, kde jsi mohl mít toho titána za 3900? Teď už to snad není tajný, když do něj nepůjdeš :wink:
Nie som si isty ci bude stacit aj fx5900 alebo r9800, vid napr. Halo, DeusEx 2, ktore sekaju aj na tychto kartach s procesorom 3GHz. Ako pojde asi Doom3 alebo HL2, ktore maju byt full dx9?Citace:
Původně odeslal Deacon
Ver mi, ze jestli se to bude sekat na 5900 a 9800 tak valve a idsoft krachne.(hodne prehnane..vim)... a je jen a jen v jejich zajmu aby to bylo ok. Logicky... kdo by si pak koupil hru za tisice, ktera mu pujde trhane?... pokud to programatori poradne nevyladi, tak to bude velmi nevydelecny produkt :!: myslim ze to bude ok :wink:Citace:
Původně odeslal dexterav
No Halo se mi zacukavalo, ale DEUS EX po zmene ini filu jel krasne :o)Citace:
Původně odeslal dexterav
jinak maj pravdu ta zmena se ted neoplati zbytecny mezistupen
A ako treba zmenit ini file v Deus EX??? aby to slapalo jak ma , mam tiez gf4ti, diky ;D
Presne tak jak uz tady nekdo psal R96P je do budoucna uplne k nicemu, stejne se ty novy gamesy budou sekat i na hi-end kartach :-)
Nekoukal jsem sem driv, ale byla z pcbazaru.Citace:
Původně odeslal multitalented
ten ini-file mi posilal primo kamos blekotal neco o tom ze ten co tam je ma nastaveni na XBOX nebo nakej takovej kram, bohuzel uz to nemam smazal jsem to i s DEUX-exem prestal me bavitCitace:
Původně odeslal MK2
Na mi pc jel DeusEx 2 (demo) na plny detajly v 1024/768/32 bez AA
A to mam Kt133 1.2 Ghz ti 4200 non overclock a 512Mb ram/133.
"jel" je siroky pojem :wink:Citace:
Původně odeslal AceUnihocD43