Zdravim!
Nema nekdo osobni zkusenost s deskou MSI KT4 Ultra-SR ?
Diky...
P.S.: nepiste mi sem slova "Radsi kup Epox" prosim...
Printable View
Zdravim!
Nema nekdo osobni zkusenost s deskou MSI KT4 Ultra-SR ?
Diky...
P.S.: nepiste mi sem slova "Radsi kup Epox" prosim...
Nazdar!
Ja bych si tuto desku chtel taky na vanoce kupit, ale taky bych chtel znat neci zkusenosti!
SR verzia to je ktora? U nas sa tusim predavaju klasicke KT4 Ultra, potom KT4 Ultra BSR, FISR..
CO presne potrebujes vediet? JA som mal na test zakladnu verziu a len sama spokojnost. STabilna vo vyssich verziach pekelne vybavena...pretaktoval som ju na 190-195 FSB (neviem uz presne) a stabilne. Proste isla vyborne.
Co se týče výbavy tak je toho ažaž. S-Ata kabely , Optický SPDif výstup , a další. Zpracování výborné. Nevím jesli to mají i jiné desky ale tahle má patici otočenou o 90 stupňů , Takže už žádné zklouznutí šroubováku na kondíky. Chladič se zaklapne na horní straně desky.
Ja nevim, ale na strankach Monimy a Cybexu je psana jen jako SR! Uz sem si precetl i rozdily mezi BSR a FISR, ale tam neni psane, ktera to je!Citace:
SR verzia to je ktora? U nas sa tusim predavaju klasicke KT4 Ultra, potom KT4 Ultra BSR, FISR..
CO presne potrebujes vediet? JA som mal na test zakladnu verziu a len sama spokojnost. STabilna vo vyssich verziach pekelne vybavena...pretaktoval som ju na 190-195 FSB (neviem uz presne) a stabilne. Proste isla vyborne.
verze SR je s SATA, bez Bluetoth, a s klasickym ATA radicem
chipset KT400 ze :)
Jo, je to chipset KT400! Podle toho co tady o ni ctu, sem se rozmyslel, ze si ji teda koupim! :-D
takze parada, po novym roce se konecne zbavim tohodle asuse a pujdu do msi...
a proč proboha MSI ? řekni mi jeden rozumný důvod.V čem to je lepší oproti Epox ?
2 Marek: nerekl sem, ze je MSI lepsi nez Epox... to bych si nikdy nedovolil ( na tomhle foru, tady za to hrozi kickban ;-D )
jde o to, ze nemam moznost vzit Epox, budu reklamovat toho ASUSe, co mam, a vybiram desky ze sortimentu, co ve firme maji, jinou, nez maji na sklade fakt jen pro mne vozit nebudou :(
na vyber mam Abit ( dost se serou ), ASUS ( diky, jednou stacilo ), AOpen ( nic pozitivniho ani negativniho ), PC chips ;-) a MSI. Kolega z reklamacniho jednoznacne radi vzit tu KT4 Ultru SR...
takze asi tak...
nejaky dotaz?
2medwed> tak je ukecej at zacnou prodavat ty epoxy :wink:
:-))))))))))))))))
honziku, tak ty fakt neukecam :))))
velkoobchod, kterej ma rocni obrat 3mld USD kvuli me fakt nic delat nebude :-)))))))))
urcite jo vysvetli jim at se vybodnou na msi ze je to oproti epoxu shit a at jdou tedy do epoxu ;DCitace:
Původně odeslal Grizzzzly
kdyby měli Epoxy na skladě,tak by měli o 1MLD více určitě,lamy :)
Včera sem si ji byl v TS Bohemii koupit a neměli ji, že ať se stavím dnes! Tak ta jak blbec hodinu jedu a stejně ji tam neměli! Tak sem si koupil aspon procesor! Ale procesor bez desky je me stejne na nic! :evil:
navrhnu jim to