Z internetu jsem si stahl film, spise takovy klipek :-) .
Mam snim problem, nejde pretacet!! Pustit jde ale je to opruz koukat na cely . :-) . neexistuje nejaky repair program ??
Jo a format je wma
Printable View
Z internetu jsem si stahl film, spise takovy klipek :-) .
Mam snim problem, nejde pretacet!! Pustit jde ale je to opruz koukat na cely . :-) . neexistuje nejaky repair program ??
Jo a format je wma
Tohle .wma dělaj....je to prostě blbej formát... nebo to zkus přehrávát přímo v nejnovějším WMP...v jinejch přehrávačích to dělá ještě větší psí kusy (přeskakuje některý framy).
no neviem ako u WMV ale u ASF sa pouziva dost velke nacitavanie do cache takze to kvoli tomu moze trvat narozdiel od ziadneho casu u DivX/XviD alebo je proste mozno video dodrbane a ma malo keyframeov, skus AVI MPEG WMV Fix video ci tak, mozno pomoze, VDUb WMV nevie takze nic... rozhodne ale WMV pouziva minimum ludi, radsej si zozen to video v inom formate... jedine videa co mam vo WMV a su troska dlhsie su minifilmiky BMW a tie idu OK...Citace:
Původně odeslal wolfstone
HM .. to ste mi moc neporadili, jo a pouzivam WMP 9 .
To video, co si stiahol.. pravdepodobne nie je cele. Aspon u mna sa to tak deje, ze ked nedotaham wmv do konca, tak nejde pretacat.. ale ked je 100% downloadnute, tak uz je vsetko ok! Ak si stiahol vsetko, mozno uz samotne video na webe nie je kompletne.Citace:
Původně odeslal wolfstone
Stánni si nějak ASF-WMV repair program (je jich spousta)