Cvakání Zalmana 7000A-Cu ?!
Mam tenhle jinak prima cooler a predevcirem v noci jsem nechal bezet memtest86, (mam PC v pokoji kde spim) pohodove si to tocilo, (disk odpojen, takze hluk minimalni) a najednou mi zacal Zalman nehorazne jakoby "cvakat" no nic, rekl jsem si to bude dobry a spal, jenze dalsi noc to bylo jeste HORSI!
nedela vam to taky nekomu, nebo nevite cim to muze byt? Je to od Fabsy, takze reklamace, ehe, asi zadna :|
Re: Cvakání Zalmana 7000A-Cu ?!
Citace:
Původně odeslal commander
Mam tenhle jinak prima cooler a predevcirem v noci jsem nechal bezet memtest86, (mam PC v pokoji kde spim) pohodove si to tocilo, (disk odpojen, takze hluk minimalni) a najednou mi zacal Zalman nehorazne jakoby "cvakat" no nic, rekl jsem si to bude dobry a spal, jenze dalsi noc to bylo jeste HORSI!
nedela vam to taky nekomu, nebo nevite cim to muze byt? Je to od Fabsy, takze reklamace, ehe, asi zadna :|
Heh a necvaká něco do čeho by naráželi lopatky ? Třeba ti tam něco zapadlo :idea:
Mě jinak nenapadá proč by měla točísí se věc cvakat :?: může skřípat,skučet šmajdat,ale cvakat ???
Mě vůbec necvaká jen se točí :lol: :oops:
Jinak já ho mám taky od Fabsy a reklamace by možná nějak šla ale trvalo by to týdny :roll:
Fakt radši nakoukni do PC oknem :lol: nebo ho otevři a pořádně to identifikuj kdyžtak se podívej co to dělá s teplotama jaký má ted otáčky atd. ???
P.S. Papsty pořád nepřišly :? už sleduju tvuj podpis dlouho a sem napnutej jestli přijdou :wink:
Re: Cvakání Zalmana 7000A-Cu ?!
Citace:
Původně odeslal globalkiller
Citace:
Původně odeslal commander
Heh a necvaká něco do čeho by naráželi lopatky ? Třeba ti tam něco zapadlo :idea:
Mě jinak nenapadá proč by měla točísí se věc cvakat :?: může skřípat,skučet šmajdat,ale cvakat ???
Mě vůbec necvaká jen se točí :lol: :oops:
Jinak já ho mám taky od Fabsy a reklamace by možná nějak šla ale trvalo by to týdny :roll:
Fakt radši nakoukni do PC oknem :lol: nebo ho otevři a pořádně to identifikuj kdyžtak se podívej co to dělá s teplotama jaký má ted otáčky atd. ???
P.S. Papsty pořád nepřišly :? už sleduju tvuj podpis dlouho a sem napnutej jestli přijdou :wink:
;D ¨Normalne ja se asi opravdu p-o-s-e-r-u, vcera, krome Zalmana zacal PISKAT ZDROJ a BUBLAT neco v PC!!!
Ja nejsem labilni, kdyby se vam zdalo, ale kdyz pc nejak zabere, tak zacne piskat muj Fortron, neni to FAN, ale nejaky piskani, a co se tyce toho Zalmanu, ja si uplne liboval jek je tichej, a on vazne "cvaka", a nekdy i piska, a nejakej divnej seek pujcenyho historickyho disku to bejt nemuze, jelikoz to dela i kdyz disk neni zapojen (memtest). Do niceho nevrazi, samozrejme, mam kejs otevrenej primo vedle sebe na stole!
Fabsovi jsem psal na ICQ, uvidime co napise :roll:
P.S.: Ne, Papsty jeste neprisly, a uz je to asi 2 mesice, zacinam byt nervozni... Ten typ co jsem to od nej bral tak prestal odpovidat na maily, tak jsem dost slozite splasil jeho ICQ, celkem cimel kdo mu pise, a rikal ze se mu ten balik vratil "with some problem with duty" a ze prej to poslal znova, ze mi to musi prijit kazdym dnem... (pred tydnem :eek: )