Má někdo zkušenost s "Live" Update Biosu (mám pocit že to jde u Asusu a MSI) pod Windows...? Je to použitelné ,nebo je "klasika" spolehlivější ?
Printable View
Má někdo zkušenost s "Live" Update Biosu (mám pocit že to jde u Asusu a MSI) pod Windows...? Je to použitelné ,nebo je "klasika" spolehlivější ?
Jak na MSI tak na Asusu jsem to zkoušel a nejvižší spokojenost-rychlost,pohodlí.
ASUS update je ok,
testovano na nekolika ruznych modelech
Asi by som sa trocha bál robiť to z win....
mam NF7 a tam je FlashMenu na update BIOSu z WIN. Obdoba Live Update,vcitane stahovania z www.Vyskusal-pohoda-ziadny problem-prv si to zazalohuje stary bios a potom po krokoch flashuje novyCitace:
Původně odeslal mortician
Já ani ne. Už jsem to dělal tolikrát, a na různejch deskách, že to ani nespočítám. Nikdy jsem s tím neměl žádnej problém. Předsi jen doby jedničkovejch pentií a Win95 jsou už dávno za náma... ;D :idea:Citace:
Původně odeslal mortician
Live update pouzivam uz dost dlouho a zatim zadny problem.
MSI - 100% spokojenost, ale vím že cca. před rokem na 845-Ultra AR - to moc dobře nechodil s RAIDEm, ale to byla jedna jediná výtka, takže vřele doporučím :-) jo to pro LAMY jako jsem já ;D
Pouzivam MSI Live Update a nekolikrat jsem na sve desce upgradoval bios, je to nejbezpecnejsi reseni, clovek se nesplete, ze flashne jiny bios nez je na danou desku. Doporucuji.
Citace:
Původně odeslal Zidy
U MSI v pohode...Citace:
Původně odeslal Zidy
MSI live update si najde sám správný BIOSy a nabídne ti, jakou verzi xceš - rychlost hledání, spolehlivost, jistota, prostě pohoda.
Během dneška jsem flashoval bios z winu asi 10 a stále to frčí :wink:
Kdysi jsem si nebyl jistý jestli je Live-Update Biosu to pravé ořechové ,ale vyzkoušel jsem a můžu si jen pochavlovat.
Bios se sám najde (MSI),stáhne zkontroluje a šup objěví se okýnko ,že je přeprogramován Bios ,pár barevnejch obrázků a restart....a vše jede jak má .o) Konečně cesta správným směrem.Co se patlat s Biosy přes vadné boot diskety ,ramdisky a boot-cd a bát se jak to dopadne.....