Vsimol som si ze kopa ludi tu ma problem s nasobicmi mohli od 9 do 10.5. cim to je, robia to aj revizie 2.0, kde ste kupili tie dosky ktore s tym maju problem. Ma niekto abit nf7 z BGS na slovensku s tymto problemom.
Printable View
Vsimol som si ze kopa ludi tu ma problem s nasobicmi mohli od 9 do 10.5. cim to je, robia to aj revizie 2.0, kde ste kupili tie dosky ktore s tym maju problem. Ma niekto abit nf7 z BGS na slovensku s tymto problemom.
Ja mam Abit NF-7 z BGS a nemam ziadny problem. Ide mi to 200x11 s Ahlonom 2400+ XP.
S pozdravom
LC/DC
Mafo asi myslel, že problém robia násobiče 9,5 a 10....Ja som tiež bez problému.
ja jedu taky bez problemu.....
ja som isiel aj na 200x10 a nemal som problem :-)
Mne nejde nasobic 10 a 10.5 pri 200 fsb, ale pri fsb 133 mi idu v poho. Na Abit fore je tam toho popisane az az.
no mne idu nasobice 10 aj 10.5 aj pri FSB 227MHz :roll: asi mam nejaku divnu dosku :wink:
A nechces tu svoju divnu dosku vymenit za moju normalnu? :wink: :DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
LoL ani nie, radsej budem trpiet tuto dosku v PC aj s tymto blbym syndromom :wink:Citace:
Původně odeslal Toxic
Cim chladis sb a nb pri fsb 225?Citace:
2Toxic: NB Zalmanom 32J a SB nicim a sice "zhavi" dost ale bezi to bez problemov a stabilne
A nemas problem so zvukom? Mne sa do mojho Live-u nastahovali pri fsb 217 divne zvuky.Citace:
...ee nemam ani problem so zvukom -> pouzivam integrovany Realtec, neviem proste ta moja doska je nejaka "bezproblemova" asi sa vydarila :roll:Citace:
Původně odeslal Toxic
jo este k tej FSB, pamat mam single vid popis a v najvzdialenejsom slote /tusim ma oznacenie 3/ ked som ju mal v 1 resp. 2 tak mi tiez blbla FSB nad 200MHz
Panove iGor a Toxic maji ocividne rozbite ICQ ;D ;D ;D
Ten zvuk bol plany poplach, blbol mi kabel k repro.Citace:
Ja som zas cital, ze ak chces dobre taktovat, tak by mali byt pamate v slote c.1. Asi je to individualne, ako asi vsetko v pc svete.
2DAWE: Su to prispevky k veci, tak kde je problem. Na toto forum chodim, aby som sa daco dozvedel a ked vsetci budu debatovat cez icq, tak sa nic nedozviem.
´Citace:
Původně odeslal Toxic
"K veci" je diskuse o nasobicich, ne Vase problemy s deskami, chlazenim, ci zvukem. Chces-li se o techto vecech dozvedet vice, jsou zde dalsi thready. Drzenim se topicu rozhodne nebudes snizovat informacni hodnotu fora. Mas-li zajem je resit s iGorem, mate zde PM. Mas-li nejaky nebvyreseny problem, ktery se zde dosud neresil, zaloz vlastni tema.... Toto je o nasobich, snaz se ho prosim drzet.
Dekuji
Nerad odporujem, ale...Citace:
Původně odeslal Dawe
Na tieto otazky (aj ked nie na vsetky) som sa uz niekde pytal a nedostal som odpoved, tak som sa opytal tu, kedze tu niekto bol, co mi vedel poradit. Myslim, ze nie som jediny, co to tak robi. Ale nech je po Tvojom. Ty si tu sef :wink: .