cafte all, neviete kde by som si mohol stiahnut pekne themy do XP-cka???Nasiel som jednu stranku www.wincustomize.com, ale tam ked si stiahnem themu, tak nema koncovku theme, ale dxtheme, takze to neviem pouzit:((((
Printable View
cafte all, neviete kde by som si mohol stiahnut pekne themy do XP-cka???Nasiel som jednu stranku www.wincustomize.com, ale tam ked si stiahnem themu, tak nema koncovku theme, ale dxtheme, takze to neviem pouzit:((((
zkus themexp.org ... ale potrebujes na to program stylexp
To nanami, no program som si stiahol ale nechce mi nacitat tu stranku www.themexp.org:(((((((
Presunuto do OS
nanami: Ten obrazek v podpisu mas povoleny od adminu? http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=24654
no to mi řekněte jak dobře se v tom orientujete ??? ja musil zrusit v xp vzhled a dat stary dobry w2k aby me to nerusiloo....
Proc by se v tom hur orientovalo? "Skiny" neprekopavaji ovladaci rozhrani - vsechno je porad na stejnym miste, takze se v tom orientuje uplne stejne :-) . Akorat to nekdy holt vypada lip...Citace:
Původně odeslal sasha
heeeej tak poradi mi niekto?????:)
hmm a kdyz kliknes v tom stylexp na get more tehemes tak ti to nakoustranku neotevre?
nie nic mi neotvori.neviem preco