šel by použít VGA Silencer na GF FX5200?? v "seznamu kompatibility" to sice nepíšou, ale někdo to už zkusit musel ne?? :)
btw - VGA Silencer je tohle
Printable View
šel by použít VGA Silencer na GF FX5200?? v "seznamu kompatibility" to sice nepíšou, ale někdo to už zkusit musel ne?? :)
btw - VGA Silencer je tohle
já tam ma normal pci chlaidlo..
no mě jde o ten VGA Silencer, protož bych rád věděl jestli to někdo zkusil a co všechno musel při montování udělat.. a kdyby nic tak to vyzkoušim sám ;DCitace:
Původně odeslal Might
hlavní je , aby díry pro šrouby měly správnou rozteč a taky, aby ten chladič nebyl delší jak GF, na PCtuningu ho napasovali na GF FX 5600
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...20&ChapID=3909
Udělal sem si UPávu PCI chladidla -> Zalepil sem vyfukovátko ven a udělal sem jednu další díru která fouká kousek od vysávání nahoru takže je tady neustálej koloběh vzduchu s ochlazováním + miniwind tunnel :)) Za 150,- a chladí to jako svině .))) ..
Ja by som sa na ten Silencer vy... vyzera to pekne, ale nechladi to pamate, konstrukcne to bohvieako nevyriesili a az tak dobre to zas nechladi.
Daj si pod kartu dva 80mm vetraky a bude to lepsie chladit a mozno to bude aj rovnako hlucne/tiche
no jo já už mam připravenej ventilátor z digestoře (185mm) ;D to bude průvan v compu :) ale musim čekat na novou case...
S takou obludou este potrebujes Silencer. To by utiahlo aj moju chladnicku (Gorenje 8-) )Citace:
Původně odeslal lmarky
myslel sem že by to jenom ventilovalo case.. myslíš že bych se potom mohl zbavit všech chladičů, jop?? :) btw - má to 2400 rpm a je to na 220V ;DCitace:
Původně odeslal Sherpa
Keby si dal vsade nejake obstojne pasivy, tak aj ano. Ale na procaku by som ten chladic radsej nechal :-)Citace:
Původně odeslal lmarky
A byt tebou, tak si k tomu zozeniem nejaky poriadny filter, lebo budes mat v bedne viac prachu ako... ako... ako hocikde inde :D
no to určitě! nechám si odlít nějaký kryt na ten ventilátor (ten bude sakra velkej :)) a potom na něj zespoda přidělám filtr/síťku na mouchy :DCitace:
Původně odeslal Sherpa