Našel by se někdo z PRAHY kdo by byl schopnej vyříznout do bočnice díru shruba asi 40x40cm?
Printable View
Našel by se někdo z PRAHY kdo by byl schopnej vyříznout do bočnice díru shruba asi 40x40cm?
možná příští víkend budu dělat další zakázky (dělal jsem už pro Vokyho, DOTa, Pocketa a dalsi...)Citace:
Původně odeslal Bukyn
no a to nesvedes sam? vem vrtacku,platovku,stul(ten brat nemusis) neco cim to fse upevnis a muzes se pustit doprace.... (ja to delal tak ze sem si namaloval jak to chci velke,vyvrtal kousek od chtene linky diru vrtackou(samozrejmesmerem dovnitr diry :o ;D ) a zacal rezat platovkou podel linky nakonec sem to fse zabrousil jemnym pilnikem(ne na nehty), vlozil gumu,plexi(sponsoredBy www.dcase.cz 8) ) a fse fpoho...Citace:
Původně odeslal Bukyn
Sám si už netroufnu.Bývalej midi case je mi svědkem :wink:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Ne že to bylo hrozný ale radši ať to za něco stojí když už 8)
2DC:Byl bych rád :) Ještě by mě zajímalo co za to?
:) nic proti ale nejsi nahodou levak ;D a to na obou rukach
za 500 Kč včetně plexi
Plexi mám jde mi jenom o to vyříznutíCitace:
Původně odeslal DC
Mno jednu mám levou a druhou zase pravou :wink:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Jinak jsem pravák!
Prostě chci aby to dobře vypadalo a s 2 plechem......
od DC to bude vypadat dobre , mam to doma a rez je krasne rovny a hladky ... muzu jen doporucit
JoJo DC je super za skvelou cenu ;D
ted v nedeli budu delat nejaky moddy, takze kdo by chtel tak, me kontaktujte co nejdrive, nejlepe pres SZ
Tak už to mám hotové ;D ;D ;D
PRUMYSLOVKA na Třebešíně RULEzzzz :wink:
Zdravím jak udělat plexi půjde to flexou poradte cim je to nejlepši díky
Mno mě to dělal nužkama na plech a nějakou flexou.Samozřejmě je nutný i pilník a ostrý hranyCitace:
Původně odeslal Johnyy83
Tak jsem se dnes konečně odhodlal řezat do bočnice. Myslel jsem že nejlepší na to bude taková ta modelářská vrtačka co má 30 000ot./min. (nevím jak se tomu odborně říká) a zjistil jsem, že to nakonec vyžežu přímočarkou, protože ty řezací kolečka jsem ubrousil asi 2 tak na 10cm. Spočítal jsem si, že bych jich teda celkem spotřeboval asi 16 :?
Takže to vyříznu přímočarkou a dobrousím brusným kotoučem na té vrtačce.
Zkus to!Já si to radši nechal udělat od mistra na prumyslovce :wink:Citace:
Původně odeslal Jedla
Jde to i bez rezani, viz thread:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=6055
I to je možnost ale alespoň na mý bedně by to vypadalo hrozně :wink:Citace:
Původně odeslal Helium
Já o tom přemýšlel dřív než jsem do bočnice řezal, ale taky jsem si potom uvědomil, že by to asi nevypadalo nejlíp.
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
no chtel bych videt ten tvuj zazrak ..