Mám Thunderbird 1200 AXIA a chcel by som ho trochu viac pretočiť. So shitným vetrákom a bez zvyšovania napätia idem stabilne na 1350(135*10). Viac už nechce, takže koľko voltov by zniesol?
Printable View
Mám Thunderbird 1200 AXIA a chcel by som ho trochu viac pretočiť. So shitným vetrákom a bez zvyšovania napätia idem stabilne na 1350(135*10). Viac už nechce, takže koľko voltov by zniesol?
1.85 snese v poho...
ale necekej ze se dostanes nekam vysoko...strop TBirda je 1.4-1.5GHz
Bych rek, ze T-bird da vpoho tak 2V. Dyt i muj Thoroughbred jede v klidu na 1.8V.
no se shitnym vetrakem 2V?? to bych chtel videtCitace:
Původně odeslal bitmap
Ten shitny vetrák je tam len načas, plánujem vodníka. Ale ja som čítal niečo v tom zmysle, že Thunderbirdy zo série AXIA idú dobre pretaktovať. 1->1,5 takže 1,2, by mohla ísť aj vyššie ako 1,5, nie?
no i kdyby ses dostal na 1.6, coz nektery daj, tak si stejne moc nepomuzes...Citace:
Původně odeslal Sherpa
radsi kup nakej Tbred a nemusis honit Tbirda na 100W
Cize vsetko zalezi od chladenia...tiez tie CPU boli vyr. 0,18 mikr. technologiou a znesu trosku viac voltaze.
Ak mas bezne chladenie netlac do neho viac ako 1,85V. Ak mas velmi dobre chladenie...mozes aj 2,0V ale chladit musis velmi dobre.. :wink:
pokud budes mit vodnika tak je no problema V a vejs
V ???Citace:
Původně odeslal Voky
asi chtěl říct 2V :)Citace:
Původně odeslal JERROME
Tak díky moc, trocha ho potrápim. T-bred sa mi tam moc neoplatí, lebo mám Abitku KT7A a s FSB sa nedostanem cez 140, kvôli pamätiam. Chcelo by to aj novú dosku, pamäte, grafiku... Mal by som začať tunelovať.
jestli jede na 1350 na st. napeti tak ti to v poho da i kolem 1,5
ja mam 1GHz na 1411 (8,5*166) a vklidu to jede s 1,8V (melo by 1,85V, asi uz se mi horsi elektrovodivy lak)
vic jsem nemohl kvuli zdroji (250W) ale ted me napada ze mam vlastne novej zdroj takze bych ho mohl zkusit trochu poskadlit :-)
a kdyz zhori tak si koupim novyho ;D
PS: chladim Titanem CU5TB s vetrakem na cca 2500 otacek
Voky? Ten chtel urcite napsat 3V :lol: ;DCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Ja sem mel Tbirda 1.4 at 1.6GHz pri 1.85V a provozoval jsem ho takhle s docela shitnym chladicem pres pul roku, kdyz jsem si koupil V7+ a udelal jsem Vmod (MSI K7T) tak sem do nej pral i 2V :-), s vodnikem ty 2V dlouhodobe no problema .)
A na koľko si ho dal s tym vodnikom a 2V?Citace:
Původně odeslal Tom
Vodnika + 1.4 Tbirda mel Voky :-), ja jsem ho taky na 2V zkousel(s V7+), ale pomohl jsem si jen o par MHz. S 2V sel asi na 1640MHz...
jo, takovzho jsem mel - dlouhodobe jsem do nej poustel 1,93 (deska davala vic) a no problemCitace:
Původně odeslal Sherpa
samozrejme ze 2 V
slapal mi neco kolem 1680-1700 mhz a bezel 24/7 nez sem ho prodal
Dej mu 220 a budeš mít po přemýšlení.Citace:
Původně odeslal Sherpa
Tak to asi budem, ale potom si asi moc nezahram :eek:Citace:
Původně odeslal Junior