Pls,poraďte.Kde se dá v Ostravě kupit GeForce 4Ti4k2 od Abitu(můj favorit 8-) .Popř.Vaši oblíbenci.V Alfě jsou zaměřeni jenom na MSI :-( .
THX
P.S.Nechce se mi pročítat celý obsah fóra :oops: .
Printable View
Pls,poraďte.Kde se dá v Ostravě kupit GeForce 4Ti4k2 od Abitu(můj favorit 8-) .Popř.Vaši oblíbenci.V Alfě jsou zaměřeni jenom na MSI :-( .
THX
P.S.Nechce se mi pročítat celý obsah fóra :oops: .
No jednoznaznacne by som uvazoval tak ze 128mb, a co najrychlejsou pametou nech je osadeny , nech ma agp 8x podporu lebo tieto 128mb GF4ti maju rychlejsiu pamet toto je ich vyhoda, dosiahnes vacsieho vykonu. Najlepsie keby tam boli 3,3ns pamete prinajhorsom 3,6ns , ano myslim tym 128mb verziu ;D 8)
Na znacke sa to az tak nelame, MSI robi excelentne kusky teraz.
Newim ale je vcelku jedno jakou G4Ti4200 koupis protozhe stejne se jejich vykon lisi v jednotkach procent ale 128MB verze sou lepsi do budoucna na velky textury....osobne bych o 64MB verzi uz ani neuvazoval protozhe ty pameti tam muzou byt stejny jako na 128....takze treba i 4ns ktery mam i ja na svym Prolinku....jinak ten Prolink je docela good a sem s nim hodne spokojenej....jinak AGP8x je nanic ;D
presne tak na AGP 8x VUBEC nehled. Je to jen marketingovy bullshit. V nove prodejne Computer Shopu maji ty Prolinky. A fakt to nejsou spatne kartice. Ovsem pocitej ze za tu 128MB verzi si dycky celkem priplatis. Muzes je nalezt tady
Je to kousek za Jindrichem smerem na Privoz.
PS: ja bych si radsi pridal na R9500 ;)
PSS:Jo jinak ty abity maji v www.pvscom.cz
newim ale Radek9500 nebude dle me takovej trhak....spis Radek9500Pro uz za to stat bude ;D
THX all.Taký bych šel do R9500,ale do verze Pro.Tu jsem zatím v cenícich neviděl :-( .Takže to bude asi GeFoce 4Ti4k2.
9500Pro ma vyjsta az v january (leden) v USA u nas sa objavi asi az vo februari (unor). a cena ma by asi o 2000 vis ne Ti4200, pricom vyrazny odstup je len v malich rozliseniach s pouzitim AA a AF.Citace:
Původně odeslal Robert