Data obnovena ale jiny problem...
Mam maly no spis hodne velkej problem ja sem chtel pomoct a dopadlo to tak ze sam potrebuji.
Tak k veci normalne sem vyjmul data z kamaradova disku a vlozil do sveho potom sem mel v planu odstranit na nem 2 casti a ja blb sem smazal svuj fdiskem i s tou zalohou na jeho to tedy bylo smazano ale melo by to jit obnovit....
Znate nekdo pls nakej program na tohle poradte diky
Jrm
Re: Obnova dat z disku HELP pls
Citace:
Původně odeslal JERROME
Mam maly no spis hodne velkej problem ja sem chtel pomoct a dopadlo to tak ze sam potrebuji.
Tak k veci normalne sem vyjmul data z kamaradova disku a vlozil do sveho potom sem mel v planu odstranit na nem 2 casti a ja blb sem smazal svuj fdiskem i s tou zalohou na jeho to tedy bylo smazano ale melo by to jit obnovit....
Znate nekdo pls nakej program na tohle poradte diky
Jrm
eh spatna sekcia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tohle se mi teda vazne nestalo. proc nepouzivas Partition Magic? Usetril bys hodne prace a problemu.
nicmene co to bylo za souborovy system? pokud je to FAT ci FAT32, tak obnoveni dat bude mozne celkem bez problemu ( snad jen ze budes mit milion souboru bez prvniho pismena ) a pouzit muzes dosovske undelete anebo spis nortonuv UNERASE ( asi existuji i dalsi ale nesetkal sem se s nima ).
pokud je to NTFS tak ti bude muset poradit nekdo fundovanejsi, protoze tento system ma index rejstrik a ty data by tam zaznamenane byt mohly. ale jak rikam nejsem si jist...