mam herkula 9800 non pro, a v BIOSU normalne nastaveno AGP voltage na 1.5v, ale ted jsem cetl nekde na 4U ze mam mit 1.6 voltu, tak jak je to zpravne??
Printable View
mam herkula 9800 non pro, a v BIOSU normalne nastaveno AGP voltage na 1.5v, ale ted jsem cetl nekde na 4U ze mam mit 1.6 voltu, tak jak je to zpravne??
ja mival 1.6v (zkousel jsem i 1.7) ale ted mam 1.5v s kartou v podpisu... a jede to normalneCitace:
Původně odeslal commander
jestli ti to s 1.5v jede, tak to nech...
jo, jede to normalne, jenom ze ten clovek co to rikal to rikal jako samozrejmnost mit 1.6, sem se ho ptal proc, uvidime co napiseCitace:
Původně odeslal roxik
ja kdyz dam v biosu default, tak mi to hodi 1.5v.....Citace:
Takze zvysovani AGP votlage by udajne melo byt zaroven primo umerne zvysovani NB voltage, tudiz pri OC vede k stabilite systemu a hodnoty jako 1.6/1.7 nejsou neobvykle a jsou bezpecne :idea:
a ma vubec smysl to napeti zvysovat ? projevi se to nejak na stabilite / oc moznosti grafarny ? nebo to skutecne jen souvisi s NB ???
Dělal jsem jedno PC s Hercules 9800SE AIW původně na MSI KT4 Ultra a nejela bez zámrzu ani při BIOS DEFAULT.Při 1.6V zamrzla ještě dříve a při 1.7V nenajeli ani Wokna.Citace:
Vyměnili jsme desku za Soltek FRN2 voltage BIOS DEFAULT(1.5) a vše je OK.
Jinak taktovaná def. jako PRO a 8x pipeline OK,prostě za ty prachy nemá konkurenci....
Mě se třeba s 1.5 občas restartuje komp, takze musim jet 1.6
ja idem stale na 1,5 V a na tejto voltazi som bez problemov dosiahol tieto vysledky bez padania alebo restartovania a co ja viem co !!!
skusal som aj 1,6-1,7V ale okrem vedsej teploty som nezbadal ziadny rozdiel !!! Takze 1,5V no problem !!
já jedu taky na 1.5V, ale je pravda že mam slabou grafiku, která nemá takový odběr :!:
ale jak řiká roxik, jestli ti jede na 1.5V a nepadá ti, tak to tam nech...
Tak jsem chtel mit v dualu za kazdou cenu FSB 225, a memtest delal errory (2-3-2-6) pri Vdimm 2.75 i 2.85, tak jsem dal AGP voltage na 1.6 (2.85 vdimm) a zase errory, tak jsem dal jeste 1.7, pak memetest v PC nejak divne zacalo jakoby "bublat" tak jsem to vypnul a ted mi jeste piska zdroj a fanem to neni.... Mohlo se to stat tim AGP voltazi? V BIOSU muzu dat i 1.8, tak jsem myslel ze to tak kriticka hodnota zase neni :roll:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Tyhlety napětí si řídí sama deska,takže zdroj o ničem neví.Akorád asi bude mít větší odběr....