Na kolik se vam podarilo nataktovat Geforce 2 MX 400 ve 3D Mark 2001
Printable View
Na kolik se vam podarilo nataktovat Geforce 2 MX 400 ve 3D Mark 2001
Nevim :)) Já jí připek .)) ... Takžet edka jede na 180/180 předtim nějakejch 200/200 ...
jenom nejakejch 2500 bodů :-)
215/185, 3300+- v 3d2001se, je to bida, doufám, že mibrzi příjde z reklamačky FX, takhle sem mel zkazeny cely Vanoce :((((
Ten muj vysledek sice neni rekord ale pridam to sem - 2700 :oops:
Je to slabota, ale ke zbytku me sestavy se myslim hodi akorat :lol:
Ta moje dělá stabilně 3811 bodů.Kdo udělá víc dostane čokoládu.
PS:Studentská pečet.
nevim co proti tomu gf2mx400 mate?Citace:
Původně odeslal Fugas
ja pred rokem mel 900durona 512mb ram a gf2mx400 64mb 128bitovou a
celej rok jsem na grafiku nemusel sahat vsehno me jelo.....
Jenže jak, teď sice taky de většina v 1024x768, ale oproti FX, kde sem si moh dovolit aspon lepší detaily, což mě stve, naštěstí by se už FX(sice taky nic moc, doufám, že příde 128-bit)Citace:
Původně odeslal wolf00
vsecno me jelo uplne v pohode 800x600 32bitu.Citace:
Původně odeslal Valhalla
tenkrat sem na tom 900mhz paril return to castle wolfstein v 800x600 maximalni detaily.ty jeden blazne fx nekupuj za stejny prachy muzes mit pohodovou gf4 titanium 4200 128mb
hele neboj se me zeptat,vdim ze tu mas icq,a kdyz se podivas tak ja icq mam taky.takze neni problem to problem probrat online
cau
jsem z ní vytáhnul taky něco ke 4litrům ale to sem jí musel hodně taktit ;D
a hodně chladit :-) jsem na ni přidal pasiv na paměti a aktiv kerej měl 6500ot/min, no ale to hrozně řvalo tak jsem tam dal jinej a už to tak netaktim :?
ahoj predne lidi si uvedomte je to gf2mx400.
ty existovaly v par verzich-
gf2mx400 32mb
gf2mx400 64mb
--------------------------------------------------------------------------------------
gf2mx400 64mb ram[sdr ram]=128bitova zbernice
gf2mx400 64mb ram[ddr ram]=64bitova zbernice
nic jineho uz neni nutno psat....
wolf00: No a co ma byt ? :-)
co ti mas na mysli?Citace:
Původně odeslal viki_
nevim o cem mluvis?
vyjadri se presne
diky
No, mam dojem, ze nejspis vim o cem mluvis, ale nejak jsem nepochopil, proc o tom mluvis ? My prece vime, ze GF2MX existuje ve vice verzich, ale priznam se, ze mi uplne nedosla souvislost na co si tim reagoval ?Citace:
Původně odeslal wolf00
Snad si nechtel nam blbum vysvetlit, ze nejaka orezana verze je pomalejsi ? :-)
vubec ne ale je tam rozdil v propustnosti pameti.Citace:
Původně odeslal viki_
wolf00:
Tak uz to u grafickych karet byva :-).Citace:
vubec ne ale je tam rozdil v propustnosti pameti.
Vykonostni rozdil mezi 32MB a 64MB RAM je skoro nulovy.Citace:
gf2mx400 32mb
gf2mx400 64mb
--------------------------------------------------------------------------------------
gf2mx400 64mb ram[sdr ram]=128bitova zbernice
gf2mx400 64mb ram[ddr ram]=64bitova zbernice
Toho exota s DDR a polovicni sbernici, pokud si dobre vzpominam, vyrabel snad jen Creative. Oni delali dokonce i 64MB verzi ? Tu jsem snad ani nikde nevidel. Nejtrapnejsi na tom bylo, ze byla pomalejsi a drazsi nez SDR verze.
tak tady je prvni..Grafická karta postavená na čipu nVidia GeForce2 MX s vynikajícím poměrem cena/výkon. Dosahuje výkonu až 800 megatexelů za sekundu. Paměťová sběrnice je plných 128 bitů, což se projeví zvláště ve vyšších rozlišeních.
Ostatní vlastnosti rodiny GeForce2, jako jsou např. T&L engine nebo Shading Rasterizer zůstaly samozřejmě zachovány. 350MHz RAMDAC převodník zajišťuje maximální "2D" rozlišení 2048x1536. Všechny GeForce 2 MX podporují rozhraní AGP 4x, samozřejmostí je podpora DVD přehrávání. Ovladače lze použít z dodávaného CD disku ke grafické kartě nebo stáhnout referenční ovladače ze stránek nVidia (Detonator - lze použít pro všechny čipy od TNT, přes TNT2, GeForce až po GeForce 2 MX/GTS).
Parametry a specifikace:
GeForce2 MX architektura
64MB paměti
Sběrnice AGP 4x
Podpora DVD přehrávání
Podporované OS: Windows 9x, NT 4.0, 2000
Podporovaná rozhraní: OpenGL, DirectX
Televizní výstup
-------------------------------------------------------------------------------------
tady je druhaGrafické karta postavená na čipu nVidia GeForce2 MX s vynikajícím poměrem cena/výkon. Není proto divu, že se nVidia snaží vyjít vstříc uživatelům a nabídnout jim další alternativu v podobě rozčlenění čipů GeForce2 MX do několika cenových kategorií lišících se od sebe samozřejmě také cenou. GeForce2 MX 400 dosahuje výkonu až 800 megatexelů za sekundu. Paměťová sběrnice je plných 64 bitů, což se projeví zvláště ve vyšších rozlišeních.I tady je určení zřejmé - nabídnout co nejvyšší výkon za přijatelnou cenu.
Ostatní vlastnosti rodiny GeForce2, jako jsou např. T&L engine nebo Shading Rasterizer zůstaly samozřejmě zachovány. 350MHz RAMDAC převodník zajišťuje maximální "2D" rozlišení 2048x1536. Všechny GeForce 2 MX podporují rozhraní AGP 4x, samozřejmostí je podpora DVD přehrávání. Ovladače lze použít z dodávaného CD disku ke grafické kartě nebo stáhnout referenční ovladače ze stránek nVidia (Detonator - lze použít pro všechny čipy od TNT, přes TNT2, GeForce až po GeForce 2 MX/GTS).
Karta je vzbavena pamětmi typu DDR s vysokým výkonem.
wolf00: Promin, ale proboha, co my jako s tim mame delat ? :-).
To mas opsane z nejakeho 3 roky stareho letaku ? Jiste, ze ve sve dobe mela ta karta dobry pomer cena/vykon, ale dneska to je vykopavka.
Ty si z nas asi delas prcu :-) :-) :-) :-)Citace:
Paměťová sběrnice je plných 64 bitů, což se projeví zvláště ve vyšších rozlišeních
vubec ne mrkni se na stranky alzashop eshop.Citace:
Původně odeslal viki_
tam pisou ja to sem jen dal.... :D
http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=159
tak pokuď dobře vidím, tak i jiné firmy tam strklai ddr, ne jenom creative, a taky ne jenom msi, je jich celkem hodně
Clovek se aspon obcas pobavi :-)Citace:
Původně odeslal wolf00
OT: Jo studentskou pecet??? Myslis tu jak jsi minule sezral u me doma mí segre? Hele vem toho Herkula ke me domu a vytahnem z ni 4000, na ty tvi plečce se to nepovede! ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Fugas
já měl jen GF2MX (ne 400) a ta dávala na Tuleni 1.0@1.6GHz asi 3700b ...samozřejmě s voltage modem na c249/m256
Okolo 3300pts. Takt je v podpisu.
Greetz,
kiw.com