nemate nekdo zkusenosti s timto chladicem? uvazuji o koupi a nevim jestli do toho mam jit.
Printable View
nemate nekdo zkusenosti s timto chladicem? uvazuji o koupi a nevim jestli do toho mam jit.
Čus,chtěl jsem si ho taky koupit ale každej mi ho rozmluvil...Nemám s ním žádné zkušenosti,s tím ti musí poradit někdo kdo ho má
jako chladic celkem OK ale lepsi je trig t502 plus jestli ho nekde sezenes
trig ma lepsi pasiv
no jeden clovek me tvrdil z mu chladi lepe nez V7+ , podle testu by mel chladit o trosku mene, myslim ze pokud mate na nej misto v casu ( je dost vysoky) neni to spatnavolba
Je to dobrej, ale hlucnej chladic, mam tady jeden, tak jestli mas zajem :)
ted se rozhoduju mezi:
volcano 7+
Spire FalconRock ...M3
a tt ORB 3 7000 ot.
Muzete poradit?
Asi Volcano, teda pokud nechces muj Dragon za 500 je tvuj.
chces poslouchat 7000rpm , nikdy nehlede na to ze tren chladic za to nestoji je uz lepsi volacno 7, 7+ nebo 9....
Pozor vykon ma slusnej, dokonce lepsi jak volcano 7+, ale ten hluk je hroznej je to vysavac krizenej s cirkularkou, skoro sem z toho zesilel, no nic voda rulzzz :)
Tak ho mam pred sebou na stole pre kamosa a vyzera to zwersky. Mam ten 7000 otackovy ale nexcem ho davat na moj procak pretoze mam problemi z nasadovanim Volcana 7+ a teraz mi tam nejak sedi dobre tak to neriskujem. Ale ma fakt lebsi chladiacy vykon ako Tt VOlcano 7+ ?? Ma tam sice kopu medi ale tvar a celkove spracovanie nieje nadokonalejsie !
7000 rpm se mel doma asi 2 mesice vod ty doby spatne slisim ;D