17" LCD Hercules Prophetview 920DVI
Hezky den!
Chci se zeptat, zda ma kdokoliv z Vas zkusenosti s timto monitorem:
1) jestli je to dobra volba pro office, filmy, hry, ap.
2) jestli do nej jit, i kdyz uz je relativne stare
3) jestli jit do VGA ci DVI verze, kdyz rozdil cini 4000,-!! (tzn.dost:)) - tj. je to DVI (a kvalitativni rozdil worth 4000 Kc?)
Dekuji moc za odpovedi, nazory, doplneni, etc.
Prophetview 920 pro vs. dvi
Citace:
Původně odeslal Vampireslayer
http://www.100mega.cz/www/showpricelist.php3?title=KOMPLETNí%20CENíK&csv=c enik
13990,- * 1,22 = 17 068,- To je D1 + dan.
Ale skladem je jenom v Hradci Kralove.
Ale v tom ceniku je pod sebou:
Hercules LCD ProphetView 920 PRO - 17 13240.00 13090.00 12960.00
a
Hercules LCD ProphetView 920 DVI-17 13990.00 13940.00 13860.00
Mam tomu rozumet tak, ze ta verze s DVI neni PRO (nybrz nejaka ta starsi)?? ???
Dekuji za radu, velmi vazne o tomto monitoru taktez uvazuju :)
920 PRO DVI neni k sehnani...?!?
Hezky den.
Tak jsem jim napsal do te 100megy, zda prodavaji 920 DVI ci 920 PRO DVI.. odpoved cituji:
"Dobry den, prodavame ProphetView 920 DVI,chyba je ve specifikaci zbozi.
R.Pech,100Mega"
Jinak ta cena by byla vytecna, bohuzel je to ale jiny monitor ;D
S tim souvisi - zacal jsem hledat, kde jinde bych ho rozumne sehnal.. a dokonce se ukazalo, ze neni vubec k sehnani (bud ho nenabizi, nebo ho nemaji a v blizke dobe ani nebudou mit)..
Vite o nejakem obchode, kde by toto LCD realne meli (resp. v blizke budoucnosti)?
Diky za odpoved!!
[/b]
Re: 920 PRO DVI neni k sehnani...?!?
Citace:
Původně odeslal gumas
Hezky den.
Tak jsem jim napsal do te 100megy, zda prodavaji 920 DVI ci 920 PRO DVI.. odpoved cituji:
R.Pech,100Mega"
S tim souvisi - zacal jsem hledat, kde jinde bych ho rozumne sehnal.. a dokonce se ukazalo, ze neni vubec k sehnani (bud ho nenabizi, nebo ho nemaji a v blizke dobe ani nebudou mit)..
Vite o nejakem obchode, kde by toto LCD realne meli (resp. v blizke budoucnosti)?
Diky za odpoved!!
[/b]
no tj dobry zrovna vcera sem si ho tam pres fotrika objednaval jakoze tj pro ): no uvidim teda, by me zajimalo jestli to pak vemou zpatky kdyz to bude nepro ....
Citace:
Původně odeslal nanami
Citace:
Původně odeslal gumas
Hezky den.
R.Pech,100Mega"
Diky za odpoved!!
[/b]
no tj dobry zrovna vcera sem si ho tam pres fotrika objednaval jakoze tj pro ): no uvidim teda, by me zajimalo jestli to pak vemou zpatky kdyz to bude nepro ....
Tos, to pak dej, prosim, urcite vedet, cos to vlastne dostal a co to teda vlastne nabizeji.. hodne to LCD chcu.. a zda se mi, ze tam v tom 100mega maji pekny gulas :-(
Citace:
Původně odeslal gumas
Citace:
Původně odeslal nanami
Citace:
Původně odeslal gumas
Hezky den.
R.Pech,100Mega"
Diky za odpoved!!
[/b]
Tos, to pak dej, prosim, urcite vedet, cos to vlastne dostal a co to teda vlastne nabizeji.. hodne to LCD chcu.. a zda se mi, ze tam v tom 100mega maji pekny gulas :-(
rofol tak teda jako ze je nepro a ze by mi doporucili BENQ FP791 ((: no heh sem se podival jen na to jak ten monitor vypada a chtelo se mi blinkat (:
Citace:
Původně odeslal nanami
rofol tak teda jako ze je nepro a ze by mi doporucili BENQ FP791 ((: no heh sem se podival jen na to jak ten monitor vypada a chtelo se mi blinkat (:
Tos, to sou mamlasi, to snad neni pravda.. :)
Takze ted padla i 100mega :arrow: 920 PRO DVI je v tuto chvili nejspis nesehnatelny.. :(
Ptal jsem se uz ale v nejakych velkoskladech a tak (ruzne-v Praze, Ostrave..) a rikali, ze v unoru by uz snad byt mely.. tak uvidime :|