Mam tedka 256DDR (PC 3200) Kingstone (all viz podpis ->)
PLánuju koupit eště 1x256 -> Pomůže mi o hodně? ..ZVýší se FPS,body v 3DMarku a rychlost systému celkově? .. V
Printable View
Mam tedka 256DDR (PC 3200) Kingstone (all viz podpis ->)
PLánuju koupit eště 1x256 -> Pomůže mi o hodně? ..ZVýší se FPS,body v 3DMarku a rychlost systému celkově? .. V
jo xpeckam to urcite prospeje :)
FPS ani body ti to nepřidá, u náročných her to ale poznášCitace:
Původně odeslal Might
Body v 3D markach ti to sice neprida, ale v chodu her a jinych aplikaci to hodne poznas :wink:
tomu co ti pisou ostatni se neda nic vytknout...
a ja ti dam konkretni priklad: u me kdyz sem mel 256 ddr (na xp 2400+ gf3ti500 winXP) tak mi menu Warcraft3 nabihalo 5-8 s a CC Generals jeste dele. Kdyz sem dal 512, tak to nabihalo treba 1-2 s coz znamena nekolikanasobne rychlejsi nacteni...
rozhodně pomůže! 256je minimum na XP.
no, minimum to nevim, videl sem xpa na 128 sdrCitace:
Původně odeslal herma
jestli ale myslis minimum na solidni praci, tak to mas asi pravdu, ale stjene bych dopoucil 512, ted to moc nestoji
Souhlas s kolegou co řekl, že na WIN XP je minimum 256 MB RAM. Oni sice běhaj se 128, ale je mnoho problémů a chybových hlášení. Ta okamžitě zmizí po zvětšení paměti.
...doporučeno je alespoň 128 MB paměti RAM (podporované minimum je
64 MB, maximum 4 GB)....
to je z instalacneho CD Win XP
ale je pravda,ze na 128Mb to ide ako v spomalenom filme
512MB je rozumne "minimum" pre WinXP. staci spustit zopar beznych aplikacii na 256MB a videl by si tu pomalost. disk by makal do roztrhania :wink:
po starte WinXP mam 380MB volnej pamete, takze pri 256MB to je len nieco cez 100MB. a tolko ti hravo zabije aplikacia z ms office balika, o hre ani nehovorim! takze kazdpopadne 512MB! uvidis, ze WinXP su rychly OS :-)
Provozoval jsem XP na P166 64RAM asi rok a "jeli" ;D
A jak velky je "skok" z 512 MB ram na 768 potazmo 1024?
Moc to nepoznáš,ale třeba když edituješ WAVy v CoolEditu tak to zase poznat je.Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
Míval sem 768,ale ani to nestačilo,až budu upgradovat RAMky tak asi koupím 2x 512 DDR 400MHz
Zku se podívat tady: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...054&highlight=.Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
jen tak na okraj.ja jsem gdysy provozoval xp na P90 se 64mb.docela haluz,ale slo to.inac taktez doporucuji pro xp 512.Citace:
Původně odeslal Xima
Citace:
Původně odeslal Alf
Diky.
hmno hmno, mam doma wifi serverik PII-233 / 64MB RAM HDD 2GB, a jede to stabilne uz nekolik mesicu !!! (teda nechci to zakriknout)Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
odezvy max 1ms a pak ze winxp sou zrouti RAM :)
ja jsem si ted poridil dual(viz popis) a je to parada
kdybych nevidel ten rozdil, tak neuverim
vsem doporucuju prechod minimalne na 512MB!!!!!!
512 je minimum, me spise slo o 1024MBCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
:-o kdyz si vezmes ze po nacteni xp mas tak +programky asi tak 100mb+ zaplacly...a pak si pustis neco co ma dalsich 100mb :)
512 ti pojede jak s*** bude to urcite pruznejsi hlavne v tom nacitani a pak prace v programech tam to pojede vsechno z pameti = rychlost :)
Kdybych mel prachy koupim 1024 a jedu jenom z RAM :D uz zadny nacitani z disku :D
help
chcem kupit novu pamet ale neviem ci mam kupi 1024 MB alebo 512 Mb
mam 256 MB co je nieco hrozne
mam spustene programy ako - KERIO WINROUTE FIREWALL,NOD32,APACHE,MYSQL....
popri tom muzicka z winampu + pracujem naraz aj v 5 programoch (flash,dreamwaver,fireworks,photoshop,word)
nechel by som sa odrbat kupou 512mb (co ak to bude malo,ale zase ani penazi neni na rozhadzovanie :)
1 GB se Ti do budoucna neztrati, otazka je jestli ji opravdu vyuzijes. Prihod do vyctu programu jeste nakej CAD a muzes jit koupit 1 GB. :wink:Citace:
Původně odeslal juzkaOR