-
Adobe Premiere
Potrebujem poradit. Zo zaciatku mi nesiel program Adobe Premiere 6.0 tak som si myslel , ze ked preinstalujem Windows 2000 na Windows Xp Home Edition tak mi to pomoze, ale po preinstalovani mi stale nefungoval (pri loadingu programu mi vyhodilo chybu s nejakym advanced media plugin). Tak som si myslel, ze to bude starou verziou. Stiahol som si novu verziu ADOBE Premiere 7.0 PRO . Ale po nainstalovani som zistil, ze mi opat nejde. Teraz pre zmenu vyhodilo chybu s nejakym suborom dll. Moze to byt aj kvoli Maticnej doske ? Lebo nedavno som si kupil novu ( MSI KT6 Delta , FSB 400 ). PROSIM PORADTE MI SOM ZUFALY !! :?
Vopred DAKUJEM !! [/b]
-
Pokus i vzpomínám, starší verze na platformě AMD neběhaly, u nových by to snad mělo jet...
O jakou dll knihovnu jde?
-
Napisem presnu chybu aku mi vyhodi.
Pri Loadingu dll kniznice Reverb6.dll
My vyhodi tabulku s textom:
"Adobe Premiere PRO Could not find any valid editing modes. Please reinstall Adobe premiere and stasrt again .
Skuste poradit.
DAKUJEM !!!
-
Co sa tyka verzie (7.0) PRO tak ta nejde ani mne :(, ale v. 6.0 mi sla ci uz na novom procaku alebo na starom Duronovi 700.
Vypise pri loadovani, ze procesor nepouziva SSE instruction set.???
Mam Athlona XP len neviem s akym jadrom...zeby az tak stary pre verziu tohto programu?! Zda sa mi to dost krute od tvorcov Adobe...urcite mali dovod k takemuto kroku.