Blbne monitor alebo grafika?
Caute minule som kupil GF4MX440 od INNO3D a stale mi blbnu 3D aplikacie ??? . V2D je obraz cool ale napr. v 3D Marku 2001 SE pri rozliseni 1024x768x32 85Hz to priserne miha obraz doslova vlni ,ale ked zmenim refresh na 60Hz tak to ide cool :lol: . V hrach a filmoch je to tak isto :-( . Mal som staru grafiku GF2MX400 od Manli a vsetko islo v pohode aj na 85Hz :-) . Neviem ci to nebude monitorom :( . :roll: Skuste nejak poradit.
My zostava> zakl.doska> MBECSK7S5A
Pamate>2x128MB PC133 PQI/APACER
Procak>AMD Athlon Thunderbird 1Ghz
Chladic>TITAN TTC CU5 TB
Grafika>GF4MX440 INNO3D
Detonatory> 28.32
Harddisk>Seagate 20GB 5400 RPM
Monitor>Compaq V70
WINDOWS XP Professional
Re: Blbne monitor alebo grafika?
Citace:
Původně odeslal Tomas Ruzicka
Caute minule som kupil GF4MX440 od INNO3D a stale mi blbnu 3D aplikacie ??? . V2D je obraz cool ale napr. v 3D Marku 2001 SE pri rozliseni 1024x768x32 85Hz to priserne miha obraz doslova vlni ,ale ked zmenim refresh na 60Hz tak to ide cool :lol: . V hrach a filmoch je to tak isto :-( . Mal som staru grafiku GF2MX400 od Manli a vsetko islo v pohode aj na 85Hz :-) . Neviem ci to nebude monitorom :( . :roll: Skuste nejak poradit.
My zostava> zakl.doska> MBECSK7S5A
Pamate>2x128MB PC133 PQI/APACER
Procak>AMD Athlon Thunderbird 1Ghz
Chladic>TITAN TTC CU5 TB
Grafika>GF4MX440 INNO3D
Detonatory> 28.32
Harddisk>Seagate 20GB 5400 RPM
Monitor>Compaq V70
WINDOWS XP Professional
no tak nevim a neprihnul sis pred testovanim z flasky(naplnenou lihovinou?) ;D
Monitor mi začal dělat dto samé.... stalo se to pravděpodobně po výměně desky z MSI Turbo-R na desku MSI KT4 Ultra-BSR, ovladačema na monitor nebo grafickou kartu to není, protože se mi obraz "divně" ! vlní i v BIOSu. Monitor mi v BIOSu píše, že používá 70Hz, ale věřte, že i těch blbejch 70Hz vypadá jinak, než to co se mi zobrazuje.... :-(( Chybu jsem ale nenašel, monitor mam ViewSonic P70f a grafiku ASUS V8420 DELUXE GeForce 4 128MB. Zatím jsem snížil frekvenci DDR RAMky na desce z 400 na 333... a zkouším různě nastavovat BIOS...... no uvidíme..... :(
Citace:
Původně odeslal Mates
Monitor mi začal dělat dto samé.... stalo se to pravděpodobně po výměně desky z MSI Turbo-R na desku MSI KT4 Ultra-BSR, ovladačema na monitor nebo grafickou kartu to není, protože se mi obraz "divně" ! vlní i v BIOSu. Monitor mi v BIOSu píše, že používá 70Hz, ale věřte, že i těch blbejch 70Hz vypadá jinak, než to co se mi zobrazuje.... :-(( Chybu jsem ale nenašel, monitor mam ViewSonic P70f a grafiku ASUS V8420 DELUXE GeForce 4 128MB. Zatím jsem snížil frekvenci DDR RAMky na desce z 400 na 333... a zkouším různě nastavovat BIOS...... no uvidíme..... :(
Je to hroza mne to robi ten pos....ty monitor :evil: aaaaa keby som mal lovky kupil by som novy :| :|
__________________________________________________ ___
Procak:AMD Athlon Thunderbird 1000Mhz 266FSB
Zakladna:MB ECS K7S5A
Pamat:2x128MB PCI133 PQI/APACER
Zvukovka:SB LIVE 5.1 DIGITAL
Grafika:GF4MX440 INNO3D 270/400@340/460
HDD:Seagate 20GB 5400 rpm.
CDRW:Teac 8x8x32
DVDR:Teac 40x16x2
Chladic:TITAN: TTC CU5TB
Monitor:COMPAQ V70
Sietovka: Realtek Fast Ethernet PCI Adapter
Operacny system: WINDOWS XP PROFESSIONAL ENG.
Citace:
Původně odeslal Mates
Tak tohle nepomohlo...... :-((( ach jo