Creative 48x-chyba pri citani?
Mam taky mensi problem...mozno je to banalita, ale aj tak sa chcem spytat.
Mam CD-ROM Creative 48X-uz asi 2,5 roka inak strasna morda..horzne huci.Ale problem je v tom ze poslednu dobu asi tak mesiac ked tam vlozim ake kolvek datove cdcko, tak mi ukazuje ze tam je hudobne.Ked dam CDcko otvorit..tak mi neukaze ake data tam su napalene..ale iba jeden obrovsky audio subor..ktory sa navyse snazi prehravat.:(
Nerobi to uplne stale.ale je to uz dost casto a vytaca ma to. :evil:
Bol by som rad keby ste dali nazor..ci uz odchadza,alebo ju treba vycistit..alebo co to moze byt.
Vopred dik moc za radu ???
Re: Creative 48x-chyba pri citani?
Citace:
Původně odeslal mirzo
Mam taky mensi problem...mozno je to banalita, ale aj tak sa chcem spytat.
Mam CD-ROM Creative 48X-uz asi 2,5 roka inak strasna morda..horzne huci.Ale problem je v tom ze poslednu dobu asi tak mesiac ked tam vlozim ake kolvek datove cdcko, tak mi ukazuje ze tam je hudobne.Ked dam CDcko otvorit..tak mi neukaze ake data tam su napalene..ale iba jeden obrovsky audio subor..ktory sa navyse snazi prehravat.:(
Nerobi to uplne stale.ale je to uz dost casto a vytaca ma to. :evil:
Bol by som rad keby ste dali nazor..ci uz odchadza,alebo ju treba vycistit..alebo co to moze byt.
Vopred dik moc za radu ???
Creative = OEM BTC v případě CD a Cyberdrive v případě DVD. Tímto je vše ohledně jejich "kvality", myslím, jasné.
Ta mechanika je na vyhození, překvapuje mě jen, že vydržela tak dlouho. Vyčištění nepomůže, je blbě udělaná celá optika.