Co doporucujete z hlediska vykonu a moznosti pretaktovani? Jsem rozhodnuty pro 2000+. Jde mi pouze o jadro, tam je cena stejna. Vim, ze zalezi na kusu, ... Jde mi o obecne srovnani.
Printable View
Co doporucujete z hlediska vykonu a moznosti pretaktovani? Jsem rozhodnuty pro 2000+. Jde mi pouze o jadro, tam je cena stejna. Vim, ze zalezi na kusu, ... Jde mi o obecne srovnani.
i pres to ze jsi rozhodnuty pro 2000+ tak ti doporucuji 1700+ nebo 1800+ DUT3C nebo lepe DLT3C ktery dostanes asi dal a asi za nizsi cenu :wink:Citace:
Původně odeslal qwerty
Diky - asi tedy vezmu to 1800+. Co je to prosim te ten DUT3C a DLT3C? To je serie nebo neco jineho? (jsem v tom uplny zacatecnik).
jj,dut3c a dlt3c jsou oznaceni procesoru u kterych mas zarucenou velkou moznost overclockingu (predevsim ty DLTcka) - tady je takovy maly navod na taktovaniCitace:
Původně odeslal qwerty
ber 2400+ ! mne išiel bez zvýšenia napätia na 2235MHZ a + 0,20V core
išiel až 2400MHZ !!!!
Pokud uz nesezenes TBcko DLT3C nebo DUT3C tak mohu z vlastni zkusenosti doporucit Durona co mam v podpise. Za nicotny peniz doslova pekelny vykon + oclocking! Projdi thready ohledne techto CPUcek - v obchode hledej nejlepe jeste s hnedym PCB a Bckove rady (to je to posledni pismeno na oznaceni serie - u me je to MIXIB
pokud opravdu stojis o 2000+ tak rozhodne ber Thorton, ale jinak ten 1800+ DLT3C (DUT3C taktnes tak o 100MHz min, ale zase o dost min pece.. coz ale v pohode vyresis nejakym trapnym Falcon Rockem II nebo D5TB(F/CU35)Citace:
Původně odeslal qwerty
Thorton 2000+ som dostal na 2075Mhz (2600+) bez zvysenia napetia a bez problemov, mozno by isiel vysie ale nepusti ma nizka sada nasobicov do 12.5
Mne muj A XP 1800+ jede na 2400MHz @ 1.8V tak nevim na co kupovat drzsi CPU kdyz ho das stejne! :idea:Citace:
Původně odeslal eraser007
U XP1800+ DLT už v obchodě nekoupíš.
Osobně bych šel radši do Thortna.
no mne ide tak ako ide vid :arrow: podpis
a Thotron2000+@2600+ ... mozno by dal aj viac ..ale doska bola proti /ASROCK/
Nechci rejpat ale netvrdil jsi ze jsi koupil pred vanoci duron? - v jine diskuzi? je mi to fuk tvoje nazory nejdou z cesty ale aby byly podlozeny nejakyma zkusenostma!Citace:
Původně odeslal eraser007
Jinak debata o nicem je jasny ze dnesni hranice vsech novych Duronu a XPcek, Bartnu je nekde kolem 2600 MHz a jde jen o to ze nekdo si umi vybrat serii se kterou se tam dostane a nekdo ne ale jestli je lepsi 1800+ nebo 1700+ nebo 2400+ je naprosto zbytecna. Zalezi na serii a to se tu uz probiralo.
klidne LOCK
No cim vyssi rating tim mas teoreticky vyssi moznost na dobrou serii, ikdyz to tak nevzdycky plati...Citace:
Původně odeslal pETSaa
Já mám T-Breda 2000+ a jedu v pohodě na 2700+ a jel bych i dál, ale deska má jen omezenou možnost změny napětí z biosu. Musel bych drátovat na patici, zatím se mi do toho moc nechce. Ale věřím tomu, že bych ho dostal minimálně na 2800+.
Zdravim ;D
100% ber 2000+ Thorton ;D