práve se chci pustit do řezani jednoho taršího pasivu. ale nevím jestli mi to pomůže na ramkach od radla 9600 jsou tam samsungy 4ns tedkom farám na 560MHz pak už to dela bordel. pomůžou mi ty pasivy ?
Printable View
práve se chci pustit do řezani jednoho taršího pasivu. ale nevím jestli mi to pomůže na ramkach od radla 9600 jsou tam samsungy 4ns tedkom farám na 560MHz pak už to dela bordel. pomůžou mi ty pasivy ?
v 3Dmarku pečou na 45st.
No určitě tím nic nezkazíš, někde jsem zaslechl, že snížením teploty o 10 stupňů dosáhneš 100x delší životnosti polovodiče.
Co je z huru dano v apatieke nekupis !!!
Pasiv na ramkach k vykonu nepomoze,, co je v nich tak to je vnich ..
Ide len o dobry pocit ze si spravil maximum pre OC :-)
pčesně - jestli pujdou o 5 MHz nahoru tak to bude oka
ale stejnak to zkusim ;D
zajimave :arrow: me pasivy pomohli asi o 8MHz :wink:Citace:
Původně odeslal Champion
no vidiš ;D
Ja sem rezal a nasazoval pasivy z chladice na stary pentium dneska a zatim jsem spokojeny, pameti infineon 3,3ns zatim 270@330Mhz a chovaji se slusne, jsem zvedavej na kolika se zastavi
Jo a bez nich to zaclo delat bordel tak okoklo tech 300 mhz.
OC zdar!
EDIT: tak nic no zlaty oci, po projeti ve vice testech naskocily artefakty takze pameti i se slavnyma pasivama dostanu na 320Mhz a vic ani tuk. Smula no, tesil sem se na vic.
ja bych tam ty pasivy rozhodne soupnul na minuli karte Geforce4 MX440 mi sice vubec nepomohli ale na 9600 PRO jsem se bez nich nedostal pres 700 MHz
A tomu hovorite Overclocking ?? 5 alebo 8mhz ja mam na mysli 20 alebo 50mhz to uz zbadas na vykone !!!Citace:
Původně odeslal Wolferine
A tomu hovorite Overclocking ?? 5 alebo 8mhz ja mam na mysli 20 alebo 50mhz to uz zbadas na vykone !!!Citace:
Původně odeslal Wolferine
8MHz normal cili 16 ddr ->mno kazda troska se hodi,ne ??? 8-)
a čím to přilepujete ? když jsem to chytal na GF256 kdysi davno raxem to vyřešil gumičkama...
ted me napadlo že tam hodim normalni pastu a na okrajich to přichytim přimo ke akrtě takovým tím omelohmotným srágorem který se dá do takové pistolky a při zahřátí se skapalní a pak zase zatuhne - určitě to znáte :wink: