tak tady mate par fotecek toho chladaku, oba jsou delane
1. 80x80x50 - 1,3 kg
2. 60x60x25 - 0,450 kg
http://www.sweb.cz/xxmans/
Printable View
tak tady mate par fotecek toho chladaku, oba jsou delane
1. 80x80x50 - 1,3 kg
2. 60x60x25 - 0,450 kg
http://www.sweb.cz/xxmans/
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
pekny, a jak je pridelavas??
ten 1,3Kg je hoooodne vostrej hlavne to pridelavani na jednoduchou sponu bych neriskoval ;D
na sponu drzi je to odzkouseny, akorat ho mam jeste pojistenej, on ten socket vydrzi hodne.
:o :o :o
...hmmm, tak to je vostry! jak je to ucinny???
Zajímavé :o :o
ja myslim, ze hodne, kdyz si Sadam delal svuj medenej chladic, tak mel temer stejnou teplotu CPU jako MB :-DCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
to jsou husty chladice ale bal bych se o soket. ;D
Tak to je husty :o
Jak je to proboha vyrobeny ? A jak to chladi ?
Jen tak dal, umlatime procesory kilogramama (ci tunama ;D ) medi, zlata, platiny ci buhvi ceho este ;D ;D ;D a pak treba uz tolik pect nebudou ;)
To sis frézoval sám, nebo jsi to někde splašil už hotové?
Jo a myslím si, že to chlazení až tak moc nepomáhá, možná naopak. Vycházím z teorie termomechaniky a termod. , tedy z toho mála co o tom vím. Zajímala by mě praktická zkušenost, nějaká čísla, teploty před a po, no prostě tak.
vseobecne, staci chladic jen pasivem :) s aktivem lepsi, Sunon cca 40-45 cfm samozrejme ze vetrak s 80 cfm by byl lepsi, protoze Sunon uz tuhle masu opravdu nestiha .... :)
na me minule P III 1000 jsem se dostal na 1500 ...
s normalnim chladicem kolem 1440 ale jde tu o tu spis nehlucnost a nadherny rozvod tepla a chlazeni
chladi to jako velka masa medi :)
je to vyfrezovane na melouch :)
"chladi to jako velka masa medi ", no to je fakt presny ;D
to je sila...
posli to do thermaltake a mozno od teba kupia patent ;D
a budes mit penez jako zelez ( mědi ) ;D ;D ;D ;D ;D
ty voleee 1.3kg. A ja mam strach o socket s V7+ (cca 0,5kg) :o :o :o
Ale peknej peknej.... ja si radsi koupim vodnika :)
je to mazec ale stjne bych si to na socket nedal.
MNo je dost neopracovane ale inak cool . Na tom nezalezi ako to vizera ked to chladi jak howedoo. A mne staci TT 7+ tam mam tak 0,5KG medi a uz sa klepem :oops:
Je to pěknej kousek!!!Já bych ho tam klidně šoupnul.Mám KT7-RAID kolem procaku sou takový 4 díry...vzal bych vrtačku a vzzzzzžžžžuuuh-udělal bych 4 díry ;D
Myslím si že by to takhle udrželo ještě víc :roll:
Drsny a tezky, a radsi bych toprisrouboval k desce nebo ke kejsu.