Mám vyhlídnutou iiyamu 1451 za 6000 s Dph, nedá se za podobnou cenu sehnat něco lepšího? Třeba Hyunday?
Printable View
Mám vyhlídnutou iiyamu 1451 za 6000 s Dph, nedá se za podobnou cenu sehnat něco lepšího? Třeba Hyunday?
Nedá :-)
Dobře tak jí teda koupím a napíšu jaká je.
Aspon si oprav tu hrubku v Hyunday :evil: (nápověda: to poslední Y :evil: )
Měl by ses stydět tohle napsat :oops: :o ???
Ja mam 19 iiyamu a mozem Ti len odporucit. :-)
Co som videl par testov tak iiyamy vzdy boli najlepsie
jj radsi yiiamu. ja koupil pro bratranka hyunday ( s995 ) pac sem potreboval cernej ( ci cernostribrnej ) a bohuzel takto narychlo se dal sehnat jenom ten. no uprimne sem byl zklamany ( mam eizo ).
kamos si za necelych 7000 kupil iiyamu 19", ale obraz to ma podla mna strasny, rozmazany a trasuce sa moire. ja som kupil za 6600 17" hyundai q790, ostrost mam vybornu a moire sa pri 1024*768 neprejavuje vobec(neduh hyundaiov). Obraz je neporovnatelny s tou iiyamou
Mam 19"Samsunga a mam kur.va radost za tenhle kousek a kdybych mel EIZO tak z tohodle kousku budu urcite taky zklamanej, a kdo by nebyl :wink:Citace:
Původně odeslal mISHA
jj ja mam sice 17ku ale rozdil je proste propastny. hlavne po okrajich. jedine co me fakt fascinovalo ta obrovska plocha plocha ( to neni omyl, nad prvnim a je carka :wink: ). kdyz sem sednul ke svymu ( mel sem to na rozdilnych stolech ) tak mi prislo co to mam za 14" sracku ;DCitace:
Původně odeslal Fraj#r
skoro vsecky (znackovy) 17" sou ostrejsi nez 19" ???Citace:
Původně odeslal rOn
treba je sledovat taky barvicky jaky kdo ma... ta jakasi ostrost neni to nejdulezitejsi :roll:
ale uznavam, ze kazdy ma jiny vkus a pokud nekomu vyhovuje tohle tak druhymu muze vyhovovat zase neco jinyho...
monas kterej se mne zda ze nejde sledovat nekdo povazuje za vybornej a ten muj u nehoz vydrzim mnoho hodin je pro nej sh1tovey, takze je to jaxi subjektivni zalezitost...
Tak jsem tu iiyamu 19" 1451 koupil v Alzasoftu za 5950 s Dph. Obraz je slušnej, škoda jen že není plochá. No ale za ty prachy.......
jj je to dobrej monas. chtel sem ho puvodne koupit, ale bohuzel ho prestali dodavat/vyrabet v cerne barve a ja to proste na konci roku potreboval v cerne ( sakra :evil: )Citace:
Původně odeslal Ištván
hele, je ten monitor spis plochy, nebo spis "kulaty". zajima me jestli je temer plochy, jako vetsina monitoru v dnesni dobe (samozrejme myslim ty bez FLAT)? treba moje LG ja taky skoro plochy, ale ma horsi frekvence (1280-60 :-( ) coz je fakt nepouzitelny, proto ho chci menit za tenhle...Citace:
Původně odeslal Ištván
no, měl jsem před tím plochej 17", tak se mi zdá dost kulatej. Rohy jsou oproti středu tak o 1,5 cm vzadu
1,5cm ??? :o :lol: ??? tak to je BRUTUS...to sem mel tak na stary 14"?Citace:
Původně odeslal Ištván
to ja mam max 5mm!!! (na ty mi 17" LG)
Koukam se ze pisete docela dobre o
monitor 19" iiYAMA VM 1451,95KHz,0.26,TCO99 (LS902UT)
premyslim jesli bych ho nekoupil nemate nekdo fotky toho monitoru jak vypada jen pro predstavu jesli je vazne hodne kulatej?
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=52185